Demi Lovato szép? (lent)
2011. júl. 11. 14:07
1/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép még smink nélkül is...sőt úgy még szebb,nekem tetszik.14/f
3/13 anonim válasza:
Sminkkel tuti nem, a smink nélküli kép jó róla, de nem tudom, amúgy hogy néz ki.
4/13 anonim válasza:
nagyon csúnya szerintem, mert a smink nélküli kép amit mutattál az már régebbi és van egy új róla, amin szintén úgy van és azon már sokkal csúnyább
5/13 anonim válasza:
Csak úgy szép ha 1 kiló sminkkel kimázolják. Smink nélkül egy átlagos semmit mondó jó kislánynak tűnik.
6/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik sem sminkkel sem nélkűle,vannak jó képei de szerintem még elég csúnya is az arca,furcsák a mimikái,na de ezért nem kell majd leoltani nekem ez a véleményem
7/13 anonim válasza:
Szerintem is szép,bár nekem a mosolya nagyon erőltetett
8/13 anonim válasza:
elég csúnya, és az álla egy pi.csát formáz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!