István Dani meleg?
ejjjj fiúk-lányok, ez lehet egyáltalán kérdés ???
persze h az :-D aki nem veszi észre az sztem vak!
na most az nem zárja ki h egyúttal metro is legyen ... de hát aki iylen extrém módon igényesen, stílusosan öltözik stb, valahogy nekem nem is merül fel kérdéskeént, mert tök egyértelmű, ellenben nem fog ő coming outolni fogyeld meg, Kristóf is azért tette, mert neki úgyis mindegy volt, úgy értem tudta, hog yelmegy stb, de Dani ebben az idióta országban nem tudja megtenni, legalábbis amíg műsorvezető akar lenni. Nálunk ez megy sajnos, toleranciáról az emberek zöme nem igen hallott, meg hát napjainkban is még olyan szenzációszámba megy ha valakiről megtudjuk, hogy meleg, aztán mindenki csak nézzen körül a saját háza táján, nekem 4 gimis évfolyamtársam volt, na most egyetemen inkább nem is számolom meg őket :-)
Amúgy nincs velük semmi gondom, őszintén szólva egyik legjobb haverom is meleg, nem igazán értem azt afene nagy utálkozást, bár ezt csakis "túlintelligens" körökben tapasztalom, ez is igaz.
Lényeg, hogy az + metro is, de nem fog comink outolni. Meleg szórakozóhelyeken nem egyszer megfordul, ahogy hallom, szal nem nehéz kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!