Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Kovácsovics...

Mi a véleményetek Kovácsovics Fruzsináról?

Figyelt kérdés
szóval van ez a leányzó a közéletben (bár mostanában nem sokmindent hallani róla) aki szerintem helyes:) az a helyzet skacok hogy én nem követtem figyelemmel a showt amiben olyan híressé vált, azért szerintem jól elintézte amit szeretett volna mégha olyan sok ellenséget is szerzett magának a nagyvilágban...arra lennék kíváncsi hogy vélekedtek róla? külső-belső(ha esetleg ismerné valaki) tulajdonságai alapján. nekem személy szerint bejön a csaj, hiába nem bombázó és fiatalabb is vagyok tőle egy évvel:P valahogy talán a személyisége megfogott:)
2009. máj. 11. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Jól megdugnám XD ,jó lenne :)
2009. nov. 22. 09:22
 12/18 anonim ***** válasza:
nem tom nem annyira ismerem!
2009. nov. 22. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
meg tudnám tépni, túl játssza a szerepét..
2009. nov. 22. 19:12
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Tehetségtelen. Semmi hangja és ezt a Csillag születikben is megmondták neki. A számai idióták, naivak és sekélyesek. A semmire van arca és ezt nagyon nem szeretem. Lehet h mosolygós meg kedves jelenség de nem ez a dolga hanem az h jól énekeljen. Az meg nem megy neki. Ergo semmi keresnivalója ebben az iparban...

Lehet lepontozni

2009. nov. 22. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Magyar Avril Lavigne.

Szánalmas.

2010. jan. 10. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
nagyon utálom.fúúúúúúúj.Ben-t is úgy szerezte vissza magánah h (Ben)anját megkérte h tegyen vmit az ügyben.kis.................!ez van.:S
2010. jún. 26. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Megőrülök tőle! Néha látom a suliban...számomra nagyon taszító.

Úgy néz ki mint egy anorexiás, élőben ruhadtul vékony.Mondjuk mindenki olyan amilyen de nekem Qrvára ellenszenves.na meg az a hang..pf...xd

2010. júl. 7. 18:44
 18/18 anonim válasza:
nem azért írok ide, mert kovácsovics fruzsina fan vagyok, hanem nézegettem az oldalt, kattogtam ide-oda és megtaláltam.. na figyeljetek.. amikor még nagy fan voltam, akkor rendszeresen jártam koncertekre. lehet olyan nagyon személyesen nem ismerem a fruzsit, de viszont mindig kedves volt velem, aranyos. szóval vannak párak akikkel totál nem értek egyet.. avril? XD ez hülyeség.. tök nem is hasonlít rá. de amúgyis azok akik nem ismerik személyesen, nem találkoztak vele szerintem ne mondjanak véleményt róla.
2010. júl. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!