Mi a véleményetek Kovácsovics Fruzsináról?
Figyelt kérdés
szóval van ez a leányzó a közéletben (bár mostanában nem sokmindent hallani róla) aki szerintem helyes:) az a helyzet skacok hogy én nem követtem figyelemmel a showt amiben olyan híressé vált, azért szerintem jól elintézte amit szeretett volna mégha olyan sok ellenséget is szerzett magának a nagyvilágban...arra lennék kíváncsi hogy vélekedtek róla? külső-belső(ha esetleg ismerné valaki) tulajdonságai alapján. nekem személy szerint bejön a csaj, hiába nem bombázó és fiatalabb is vagyok tőle egy évvel:P valahogy talán a személyisége megfogott:)2009. máj. 11. 18:52
1/18 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Mosolygós, kis fecsegős lányka. Reméljük, hogy nem válik kárára a hírnév.
A külseje is tetszik, olyan kis finom jelenség. Tetszik, hogy mindig mosolyog a szeme :)
2/18 anonim válasza:
Nekem eddig is szimpi volt,de pont a napokban vásárolt nálam és tényleg aranyos volt meg végig mosolygott.Ráadásul szerintem szép lány.Pedig én is lány vagyok,de mégis ez a véleményem.
3/18 anonim válasza:
nekem nagyon nem szimpi.Túl "ari".
4/18 anonim válasza:
sztem aranyos, bár a hangja nem tetszik.
és marha vékony.:D
5/18 anonim válasza:
Szerintem egy kis nyafi....egy fellépésen hallottam a nyekergését,hogy milyen ásványvíz volt az öltözőben és nem tetszett neki....Tudjátok a tipikus jaaaj ez nem jóóóó valaki hozzon már egy másikat én nem ilyet kértem....ugye ide nem jövünk többet és még sorolhatnám...persze a színpadon ugyanaz az álarc vagyis a füligérő vigyor volt a pofiján.
6/18 anonim válasza:
hát én csak a tv-ből ismerem, de nekem szimpatikus kislányos, kedves, bájos, a vivás műsorvezető sráccal jár akinek az apja is műsorvezető volt, azt hiszem Istenes a vezetékneve
7/18 anonim válasza:
Én utálom..nagyképű p.csa!! Azért szakított Bennel mert nem bírta a kapcsoltatot, neki túl gyors volt, na persze már híres és dobta is a csávót
9/18 anonim válasza:
Én nem szeretem. Olyan kis "cuki"... Túl szerény, és olyan kislány hogy szerintem még a nunája se szőrösödött ki... Bocsi de én nem szeretem...
10/18 anonim válasza:
a cukiságot majd kinövi(sajnos..)mint Lola...
amúgy tehetségesnek tartom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!