Örülnétek ha lenne megint Tokio Hotel koncert Budapesten? Ha igen, hogyan lehetne összehozni?
Tudom,hogy kicsit már divatja múlt,de pont most találtam
rá régebbi koncertfelvételekre és eszembe jutottak a régi emlékek :D Én örülnék egy újabb koncinak :)
Annyira kevesen lennének? Én azért találkozok még néha egy két rajongóval,szerintem az lehet a baj,hogy már nem is itt élnek az EU-ban..Külföldön sokkal híresebbek! Azért sajnálom,hogy ilyen kicsi rá az esély,meg hogy így eltűntek,
pár éve még a csapból is ők folytak! :)
Igeeen!:D Hát, én biztos nagyon örülnék, ha lenne, mert még egy koncerten sem voltam... Mikor voltak itt, akkor még túl fiatal voltam, hogy mehessek, meg akkor még amúgy sem nagyon merültem bele, csak szerettem Billt meg kb. 5 számukat ismertem:D A Humanoid City-ről meg nem is tudtam, mikor aktuális volt.
Most, hogy benne vagyok a rajongásban, persze nincs koncert:D
De az az igazság, hogy szerintem Budapesten nem nagyon lesz koncert, pedig most dolgoznak az új CD-n, de ide nem hinném, hogy jönnek majd.
Szerintem akkor lehetne összehozni, ha tudnák ők is, meg a managmentjük is meg a mittudoménki, hogy Bp-n összejönne egy teltházas koncert. Ha van érdeklődés, nekik meg van benne haszon, akkor szerintem jönnének:)
Mondjuk, ha megint turnéznak, én nem hagyok ki még egy lehetőséget, ha ide nem jönnek, akkor megyek külföldre:D
utolso vagyok
jah es nem mult divatja sem divatja mult. MERT A TOKIO HOTEL OROKRE ELNI FOOOOOOOOOOG
AMEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!