Kocsis Tibor homoszexuális?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 18:54
41/60 anonim válasza:
Kocsis tuti, Gyurcsik kicsoda? Nem ismerem.
42/60 anonim válasza:
Az Orfeumban egyidőben havonta egyszer voltak melegbulik, amin a Kocsis Tibi is ott volt. Én is tanúsíthatom hogy meleg, de ezzel semmi baj nincsen.
43/60 anonim válasza:
A k***a k****szott életbe a sok marhával!!!!! Úristen, aki ezt kérdezi az nem normális!!!!!!! Hát egyáltalán nem!!!!! >:(
44/60 anonim válasza:
45/60 anonim válasza:
Tényleg meleg, elég sokszor láttam mind a Confetti bulikon és Alteregoban is. Egy heteró nem fog folyton meleg bulikra járni, ez gondolom egyértelmű. Lehet nyafogni, hisztizni hogy már pedig nem, de én csak tényeket közlök.
46/60 anonim válasza:
Én ismerem Tibort. Sőt azt is akivel együtt van. Nem tudom ez miért olyan megdöbbentő. Véleményem az, hogy ez így teljesen rendben van. Mindenki a saját érzései alapján cselekszik....
47/60 anonim válasza:
Akik írják, hogy látták őt meleg bárokban: Ti mind melegek vagytok?
48/60 anonim válasza:
Mert nyilván akkor ti is odajártok...
49/60 anonim válasza:
Utolsó: Some people are gay get over it.
Attól mert a médiában ez tabu, és nem beszélnek erről, attól még meleg. Elég sokan titkolják.
50/60 anonim válasza:
Igen, oda járunk értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!