Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kocsis Tibor homoszexuális?

Kocsis Tibor homoszexuális?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 18:54
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
91%

Nem védeni akarom őt, hisz annyira nem mond nekem semmit. De ha valóban meleg: Úgy gondolom attól, hogy nem mondogatja ezt mindenhol még nem undorító. Akkor mondanám undorítónak, ha bizonygatná, mennyire hetero ( ugyebár tudnék ilyet mondani a celebek között) Az ő döntése, hogy felvállalja-e vagy sem, csak ne legyen képmutató.

Nem is beszélve arról, hogy sajnos sokan elítélik a homoszexualitást, és nem is könnyű így érvényesülni.

2012. márc. 20. 12:57
 32/60 anonim válasza:
100%
Kocsis Tibor meleg!!!!!! De ezzel nincs is semmi gond. Attôl még ugyanannyira szeretjük!
2012. ápr. 2. 21:18
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Ugyanannyira szeretjük. Eddig is utáltam, emiatt nem fogom jobban...
2012. ápr. 4. 14:21
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
igen az, egyik haverom már volt vele (nyugodtan le lehet szavazni, de akkor is igaz)
2012. ápr. 13. 13:14
 35/60 anonim válasza:
De jó lehetett a haverodnak! Biztos büszke rá! :)
2012. máj. 1. 20:07
 36/60 anonim válasza:
100%
Aki melegbárba jár az szerintem meleg! És még attól se fél, hogy lebukik.
2012. szept. 21. 17:32
 37/60 anonim ***** válasza:
100%
A legközelebbi meleg buli ahol ott lesz még most októberben lesz az Orfeumban (hol máshol), ráadásul mivel meleg vagyok, látom facebook-on a közös ismerőseinket, mind meleg, de most ettől függetlenül nem kell bántani, baromi jó hangja van, és szimpatikus is.
2012. okt. 14. 10:13
 38/60 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy az Orfeumba meleg buli lesz? Az egy igényes szórakozóhely, ahova nagyon sok celeb jár fellépni.
2012. okt. 18. 15:53
 39/60 anonim válasza:
27%
sajnos homokos! mivel látták 3 férfival fogdosták egymást. és reggel még óvszert is találtak a szobájukban!
2013. ápr. 24. 13:36
 40/60 anonim válasza:
53%
uristen ennyi sötét embert még nem láttam miért lenne meleg?O.o ahogy észre veszem minden hírességre az van mondva hogy biztos meleg ..mint pl Justin Bieber és most Tibi.. nem tudom mire jó az embereknek hogy ezt csinálják ..nincs jobb dolgotok ?... és ha annyira nagyon tudni akarjátok NEM meleg .. mert ha az lenne tudnák róla ugyanis Lajosmizsei vagyok én is és elég jó barátok vagyunk.!
2013. jún. 25. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!