Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szinetár Dóra tényleg leszbiku...

Dorinka kérdése:

Szinetár Dóra tényleg leszbikus? :O

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 23:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy valaki meleg bárokban szórakozik nem feltétlenül meleg...

Rengeteg melegbár sokkalta színvonalasabb, mint az átlagos szórakozóhelyek.

És ha lány vagy nem kell félned a sok idióta erőszakos f*szitól... a csajoknak meg megmondod, hogy hetero vagy.

Sok hetero sztárt tudnék neked mondani akit láttak már melegbárban.

2011. okt. 24. 13:57
 22/32 anonim ***** válasza:
83%

"Kicsit közelebbről ismerem őket és biztosan állítom, hogy nem láttam még náluk boldogabb párt! "

Ez a tipikus válasz. Akárhány ilyen típusú kérdésre rákattintok, tuti, hogy van legalább egy ilyen válasz.

"Én ismerem őket".

De most komolya, nem érzitek magatokat kicsit szánalmasnak? Például kérdező, neked nincs magánéleted?

Miért kell örökké sztárokkal foglalkozni? Ők is emberek, halandók, mint te, vagy én. Tudom, most majd érkeznek a reakciók, hogy minek írok ide. És igaz, tényleg minek?

Talán csak idegesít, hogy egy hülye elkezd valami idióta, nyakatekert pletykát terjeszteni valakiről, aminek egyébként semmi alapja nincs. A Bereckit is már ezer éve buz|zzák, csak mert nem átlagos. Nekem is van egy haverom, akinek olyan az érdeklődése, mint egy lányé, úgy mozog, mint egy lány, és úgy egyébként, olyan ó, mint egy meleg. Egy idegen tuti egyből lemelegezné. De nem az. Csak úgy néz ki. Ettől még hetero. Szóval szokjatok már le erről a gyerekes hülyeségről. Másrészt meg ha igazak is lennének a pletykák, az ő dolguk. Gallusz Nikit is most szidja mindenki, hogy nyíltan felvállalta a leszbikus kapcsolatát. Attól még ugyanaz az ember marad.

A szexuális identitása mindenkinek a magánügye.

2011. okt. 24. 14:34
 23/32 anonim ***** válasza:
55%
*Bereczki
2011. okt. 24. 14:35
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
persze hogy leszbikus. főleg, hogy férje van, meg 2 gyereke.. -.-"
2011. okt. 24. 16:40
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

ja, Dóri leszbikus mert még nem hallottuk 60 újságból azt, h hány pasival feküdt össze... igen, egy mai ember mit mondd erre: hehe, biztos leszbi...

Zoli meg meleg... aha, minden táncos, musicalénekes meleg... miért is? mert nőiesen mozog? gyerekek! az hogy nem buldózerként trappol a színpadon és basszushangon hörög, még nem jelenti azt hogy homokos!!! A táncosok különben sem úgy caplatnak mint a manapság hiperdivatot képező úgynevezett macho férfiak! -.-"

Am meg jó belekötni valamibe amivel valójában nincs baj? Nem drogosok, nem botrányhősök, legyenek melegek! Ez elég átlátszó, főleg hogy pont, véletlenül MINDKETTEN a saját nemükhöz vonzódnak. Hogy a francba jöttek össze?

2011. okt. 25. 21:36
 26/32 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes kérdés - nekem eszembe sem jutott volna. Mondjuk Dóra nagyon vonzó nő - nő létemre nem dobnám ki az ágyamból, ha ott lenne... Persze ettől függetlenül szerintem hetero. Szerintem is arról lehet szó, hogy elég konzervatív erkölcsű nő, nem visszhangzott a sajtó a pasiügyeitől - úgy tudom, szűzön is ment férjhez (egyszer ezt nyilatkozta magáról), és két komoly kapcsolata volt /van, Lőcsei Jenő, és Bereczky. Van benne valami aranyos, csibészes, nem az a Janza Kata szerű delnő. Bereczky meg kimondottan femin, ezért is pletykálják , hogy homi - de önmagáért beszél, ahogy a fotókon milyen szeretettel néznek egymásra. Biztos az ő kapcsolatukban is vannak nehézségek, mosolyszünetek, ők is csak emberek. Nem ismerem őket - de szerintem illenek egymáshoz. Drukkolok nekik, hogy együtt maradjanak!

A meleg bárokról annyi, hogy rengeteg hetero kíváncsiságból megnézi, én is voltam a Capellában (nem vagyok leszbi), érdekes, színvonalas műsor van, jó a hangulat. A művészek meg pláne gyakran járnak szórakozóhelyekre. Emiatt még nem kell melegnek gondolni Dórit - szerintem kimondottan családanya típus, nem hinném, hogy extrém szexuális dolgok vonzanák. Persze előfordul, hogy a valóság teljesen más, de szerintem legyen ez az ő magánügye.

2011. okt. 25. 22:52
 27/32 anonim ***** válasza:
16%
Ha a férje meleg, márpedig AZ, akkor lehet, hogy Dórácskába is szorult némi hajlam. Bár sosem értettem az érdek házasságok lényegét. :D
2011. nov. 2. 09:35
 28/32 anonim ***** válasza:
44%

Leszbikus.Tényleg van egy közeli ismerősöm aki ismeri, és tényleg az.

De ha az is miért kell vele foglalkozni?Egy átlagos ember, álházassággal.

2011. dec. 25. 03:51
 29/32 anonim válasza:
55%

régi kérdés de válaszolok

igen persze :D azért élnek még mindig együtt Bereczki Zolival, és van két gyerekük :D

2012. jan. 31. 06:47
 30/32 anonim ***** válasza:
83%

"Tényleg van egy közeli ismerősöm aki ismeri,"

Mekkora mázli! Ezen az oldalon minden hírességnek van vagy 50 ismerőse. Szerintem kereszteljük át az oldalt GyakoriFacebooknak.

2012. jan. 31. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!