Dorinka kérdése:
Szinetár Dóra tényleg leszbikus? :O
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 23:05
11/32 A kérdező kommentje:
te meg még okosabb vagy! nem látsz a máz mögé! nem egy helyen látták dorit nővel!!!meleg szorakozo helyekre gondolo itt
2011. okt. 23. 23:29
12/32 anonim válasza:
Kedves Dorinka!
Azt te csak szeretnéd...
14/32 A kérdező kommentje:
Látták! de nem vitatkozom veled! tizen évesen én is ilyen elfogult voltam iránta!
2011. okt. 23. 23:36
15/32 A kérdező kommentje:
miért nem tetszik? szerintem meseszép! te lány vagy vagy fiu?
2011. okt. 23. 23:37
17/32 A kérdező kommentje:
nem tud valaki vmi elérhetőségét? vagy hogy hogyan szerezhetném meg?
2011. okt. 23. 23:40
18/32 anonim válasza:
Figyelj! Lehet, hogy volt meleg bárban, de biztos nem az. Boldogan él a férjével és a gyerekeivel! Kicsit közelebbről ismerem őket és biztosan állítom, hogy nem láttam még náluk boldogabb párt! És lehet, hogy benned vonzódást kelt, de ezt az oldalt sokan olvassák és ha lehet ne terjessz valótlan pletykákat!
19/32 A kérdező kommentje:
kicsit közelebről? elárulod honnan?:S
2011. okt. 23. 23:58
20/32 anonim válasza:
Érdekes, én már elég sok helyről hallottam vissza ezt látván, hogy Bereczki még szabad szemmel is igen melegnek tűnik, Szinetár meg elég határozott, kemény nőnek, ezért a feltételezés, hogy ő meg leszbikus. Ami ugye nem gond, csak ha kiderül, akkor ők hozták magukat ilyen rossz helyzetbe.
Egyébként én is állítom, hogy ott a házuk táján valami nincs rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!