Ki nem bírja Lil c. -t az Xfaktor-ból?
a személyisége (amennyit eddig láttunk belőle) úgy ahogy oké.. A hangja, mint a repedt fazék. Kva jól táncol.
Véletlenül nem ő volt a magyar Michael Jackson?? Ismerős...:D
Ha meghallom a "hangját" (idézőjelben, mert nincs neki, és az Ildikó süket maradt tavaly óta, úgy vettem észre), akkor a hányinger kerülget...kérdezem én: hány héliumos lufit szív naponta? Min. 1000-et? De amúgy a Baricz Gergőnek is borzalmas "hangja" van (ez is idézőjelben)...ESSENEK MÁÁÁR KI!!!!!! Amúgy meg Muri Enikő vagy Kováts Vera nyeri meg az egészet (ők a kedvenceim)
HAAJRÁÁÁ ENIKŐŐŐŐ ÉÉÉS VERAAAA!!!!!!!!! TIIII VAGYTOK A LEGJOBBAAAAAK!!!!!!!
Na, ha itt senki se bírja, akkor ne szavazzatok már rá könyörgöm, mert így nem fog kiesni. Én is utálom, ez nem egy táncverseny, itt a tánctudás nem elég, a hangnak is X-nek kell lennie. Aki X minden tekintetben, az se valószínű hogy fent marad a verseny után.(például Szabó Mariannak lett/lesz slágere? Nem valószínű! Pedig hang és stílus rendben, meg van benne az X)
Visszatérve Lil C-re: Remélem ma tőle intünk könnyes búcsút.(de csak azért, mert vissza kell nézni az eddigi szereplését, és az olyan iszonyú, hogy könnybe lábad a szemem)
sztem nem rossz... de azért nincs túljó hangja
elegem van michael jackson majmolásából EZ idegesít.
de amúgy vannak nála sokkal rosszabbak is a vesenyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!