Szerinted kitart Olivér Enikő mellett, vagy nem bírja és összejön Anikóval?
Igazából én annyira képmutatónak találom Olivért. Mióta bement azt hallani tőle hogy így az Eni ,úgy az Eni,bőg meg minden nap 5X elmondja és bizonygatja hogy mennyire szereti és soha nem bántaná és egyebek. Most meg komolyan ezt csinálja? Ezzel máris megalázta azt a nőt... Ezek szerint volt rá oka hogy bizonygassa mennyire szereti... Gondolom nem először csinál ilyet. Ott van Béci és Gombi Ők tényleg szeretik a barátnőjüket,és nem csak pofáznak róla...
Persze ezzel nem azt mondom hogy Olivér nem szereti az Enikőt,de nem bír magával,úgyhogy felesleges volt ennyit bőgnie és játszani a hősszerelmest... Én elég nagyot csalódtam benne. Az pedig mondjuk tény,hogy Enikő lényegesebben rosszabbul néz ki mint Anikó,de nyilván nem a külső számít.
De még szerencséje lehet Olivérnek ,mert hétvégén kiesik,úgyhogy...
Nem fog összejönni vele. A nagy része színjáték ennek a műsornak; Anikó is színész szeretne lenni..Meg is látszik, hogy csak szeretne, mert szinte egy őszinte mosoly se hagyja el az arcát..
Szerintem annyi állhat esetleg a háttérben, hogy Anikó nagyjából rájött az erőviszonyokra Zsófika párbaja után, úgyhogy gyorsan odacsapódott az erősebbekhez, nehogy őt is kiszavazzák legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!