Ne kövezzen meg senki, amiért ezt kérdezem, melyik Adam Lambert hivatalos facebook oldala, ha egyáltalán van neki? És twitteren tényleg Ő van? (Ott az a kék kis pipa a neve mellett. )
Figyelt kérdés
(A Facebookomon rákerestem a nevére és persze kirakott vagy 250 Adam Lambertet, de az egyiknél az állítólagos igazi Adam facebookja van, persze nem teljesen személyes, csak az van alá írva, hogy zenész/eggyüttes. Egy ilyen ismert ember ugye alapból nem csinálna személyes facebookot, mert visszaélhetnek vele. Gondolom ezt úgy a rajongóinak csinálta, hogy elérhessék valamilyen módon Őt. Ő meg max. elolvassa a kommenteket. Mivel fel vagyok iratkozva erre a facebook oldalra, szokott rá jönni kép, meg írás mellé és arra lehet kommentelni. Rengetegen szoktam ezért is remélem ez az Ő facebookja! De persze nem tudom, csak remélem. Azért is hiszem, hogy ez az övé, mert a twitter oldalán szintén ezek a kommentek vannak kiírva. Amit Ő? aztán kirak facebookra. Nem tudom ezt, ezért is kérdezem, mert nagyon idegesít, hogy sehol nem lehet elérni Őt, pedig azt hinném azért mert híres, még valahogy kapcsolatban kéne lennie a rajongóival. Lécci, ha valaki tudja a választ, segítsen nekem!)2011. okt. 14. 22:04
21/23 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom Adam életének történetét. Szinte az egészet. Én akkor sem hejeslem a drogokat, na de mind1! Köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 19. 19:16
22/23 anonim válasza:
Van hivatalos fb oldala csak nem ő kezeli.De ha Twitter-re posztol képet akkor az a facebook-on is megjelenik. Facebook.com/adamlambert + A hivatalos Twitter-e,ahova személyesen ő ír,az itt található: twitter.com/adamlambert És mostanában aktív :)
23/23 anonim válasza:
nem tudom h érdekel-e még. de Adamnek van igazi privát facebookja, én nagyon nehezen találtam meg mert ha csak simán a keresőbe írod, nem fogja kidobni.. na mind1 lényeg a lényeg én megtaláltam, gondoltam majd követem vagy valami, de nem lehet se követni se bejelölni.. csak írni lehet neki...Bár Adam bőszen mondogatja 2009 óta, hogy nem létezik facebook profilja, nem szereti a facebookot, neki bőven elég a twitter, mert "az a legegyszerűbb".. ennek ellenére még is létezik az IGAZI facebook profilja *---*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!