Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ne kövezzen meg senki, amiért...

Ne kövezzen meg senki, amiért ezt kérdezem, melyik Adam Lambert hivatalos facebook oldala, ha egyáltalán van neki? És twitteren tényleg Ő van? (Ott az a kék kis pipa a neve mellett. )

Figyelt kérdés
(A Facebookomon rákerestem a nevére és persze kirakott vagy 250 Adam Lambertet, de az egyiknél az állítólagos igazi Adam facebookja van, persze nem teljesen személyes, csak az van alá írva, hogy zenész/eggyüttes. Egy ilyen ismert ember ugye alapból nem csinálna személyes facebookot, mert visszaélhetnek vele. Gondolom ezt úgy a rajongóinak csinálta, hogy elérhessék valamilyen módon Őt. Ő meg max. elolvassa a kommenteket. Mivel fel vagyok iratkozva erre a facebook oldalra, szokott rá jönni kép, meg írás mellé és arra lehet kommentelni. Rengetegen szoktam ezért is remélem ez az Ő facebookja! De persze nem tudom, csak remélem. Azért is hiszem, hogy ez az övé, mert a twitter oldalán szintén ezek a kommentek vannak kiírva. Amit Ő? aztán kirak facebookra. Nem tudom ezt, ezért is kérdezem, mert nagyon idegesít, hogy sehol nem lehet elérni Őt, pedig azt hinném azért mert híres, még valahogy kapcsolatban kéne lennie a rajongóival. Lécci, ha valaki tudja a választ, segítsen nekem!)
2011. okt. 14. 22:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, értem. Bocs! Tényleg. Csak olyan rossz belegondolni, hogy az ember imádja meg minden és Ő meg le se sz.... . Bár sajnos azt Én is tudom, hogy millió rajongó közül nem pont Én fogom érdekelni. De akkor is rosz. :( Pedig csak egy "Helló" Tőle olyan lenne Nekem, mint... Nem is tudom. De hát sajnos ez túl nagy kérés, egy ilyen hírességtől! :(
2011. okt. 16. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy Adam leszarja a rajongóit. Sőt ő nagyon hálás nekünk, és egyike azon hírességeknek akik a leginkább törődnek a rajongóikkal. Az, meg részletkérdés, hogy miben merül ez ki.

Nyilván nincs ideje egész nap a Twitteren lógni, de ez nem egyenlő azzal, hogy leszar minket.

2011. okt. 16. 18:56
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy nem szar le minket, csak kicsit összezavarodtam. Hol ezt hallom, hol azt róla, hogy milyen. Az maga a rossz, hogy személyesen nem tudom Őt látni, pedig nagyon szeretném, legalább egy koncert elejéig, nem igaz? Szerintem ezzel Te is így vagy, ha szereted Adamat.
2011. okt. 16. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Én már láttam őt:)

És elhiheted nekem, hogy egy jó ember. Rendkívül kedves, ezt nem csak én mondom.

Nem tudom mit hallottál róla, de semmi rosszat nem tudok róla mondani:)

2011. okt. 16. 19:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Ehhez én is csatlakozom! :) Én is láttam élőben, a legédesebb, legkedvesebb hírességek egyike.
2011. okt. 16. 20:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Valóban? De jó Nektek! Én sajnos a Bécsi koncertre nem tudtam elmenni, de ha Magyarországra jön 1000% hogy elmegyek. Amúgy ne értsetek félre, Én nagy rajongója vagyok, csak a média álandóan álpletykákat állít róla, megpróbálják elhitetni az emberrel a rossz kritikákat. És azért zavarodtam össze, mert láttam egy cikket róla, ahol azért gondolkodtam el, hogy basszus, ez nem igaz!!! Ő nem ilyen! Vagy igen??? Na ez zavart be. Én is tudom egyébként, hogy Ő a világ legcukibb híressége. És hogy bár vad is tud lenni, a szíve mélyén Ő egy nagyon kedves és segítőkész ember.
2011. okt. 16. 22:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát ha már Magyarországra jön, az nem lesz olyan mint amilyen a bécsi koncert volt. Nagyon családias volt és leírhatatlan:) Természetesen én is ott leszek ha esetleg ellátogat ide is.

Nem tudom mit olvastál róla. Nem tudnád leírni kb-ra?

A média eléggé próbálja bemocskolni őt ez biztos, főként a tinimagazinok és a Viva TV terjeszt tévhiteket vele kapcsolatban:)

2011. okt. 17. 13:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Igen, én is erre vagyok kíváncsi, hogy konkrétan milyen pletykákra gondolsz. Adam-mel kapcsolatban sok a tévhit.

Ha mindent tudni akarsz róla, és hiteles infokat szeretnél, akkor : [link] Ez az első és egyetlen hiteles magyar rajongói oldal.

2011. okt. 17. 15:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát példáúl ezt a neten olvastam: Perez Hilton szerint példáúl részegen ugrált Lady Gaga buliján a székeken, asztalokon. És már eleve hullarészegen ment oda, meghivatlanul. Nevetségesen viselkedett, sikítózott stb... Azzal szerintem nincs is baj, ha valaki alkalmanként lerészegedik ,de mostanába egyre több ilyen cikket olvasok róla. Meg hogy füvezik, meg ilyenek. Nem tudom mennyi a valóságtartalmuk, Én csak féltem Őt, nem akarom, hogy elroncsa az életét és egy kifújt celeb legyen, mert rászokik a drogokra, iszik, stb... Nyilván mondanom sem kell, mennyi celeb veszett már oda, mert a hírnév és a pénz egy bizonyos pontján, ha már mindent elért és az hiszi, mindent megtehet és a végén a droghoz is hozzányúl. Tudom ez Hoolywood(nem tudom lehet rosszul írtam) de Adamért kár lenne!
2011. okt. 19. 18:32
 20/23 anonim ***** válasza:

A Gaga- bulis incidens nem egészen így volt... semmiféle asztalon ugrálás-berendezés döntés nem volt:) Tény, hogy van valóságalapja, de túl lett reagálva.

A drog meg a pia... a sztárok túlnyomó többsége csinálja. Igen Adam is kipróbálta, talán több is volt, mint kipróbálta, aki ismeri Adam Idol előtti történetét az tudja. Viszont nagyfiú már tudja mit csinál, nem kell őt óvni ebben biztos vagyok. Az, hogy mit csinál néhány bulin egy dolog,ettől még ő egy tehetséges énekes marad. Nem "drogos", csupán néha szívogat amit be is vallott:)

Tud ő magára vigyázni.

2011. okt. 19. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!