Lányok! Ti nem érzitek úgy, hogy bár Dr. House (Hugh Laurie) csúnyácska is és bunkó is, de valamiért, vagy épp ezek miatt vonzó?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 09:44
1/22 anonim válasza:
Én igen :$ Egy paraszt, de mégis úgy megfog benne valami... :D Lehet, hogy talán pont ez a szókimondósága... Nemtudom
<3
lány.16. :)
2/22 anonim válasza:
csatlakozom az elsőhöz.Nekem amúgy kifejezetten vonzó,pedig amúgy csúnya.Biztos ez a rideg belső fogott meg,vagy egyszerűen csak begolyóztamXD
3/22 anonim válasza:
Nekem is bejön a pasas,pedig nem egy szépség:) Ha valóságban Ő orvos lenne ilyen természettel,és ilyen lángelmével...tuti hogy felkérném legyen a dokim!!!Valahogy biztonságban érezném magam mellette..de ki tudja???Lehet hogy vérig sértődnék és ott hagynám....
4/22 anonim válasza:
kövezzetek meg, de szerintem nem csúnya:D sőt kimondottan jó pasi.
5/22 anonim válasza:
Dr House-ra egy szó van: szeretem :D
6/22 anonim válasza:
De, nem is olyan régen pontosan ezen filóztam! Gülü szemei vannak, 50 éves lesz június 11-én, és mégis van benne valami lappangó szexualitás.
8/22 anonim válasza:
egyetértek: öreg, elég csúnya és bunkó, de valami mégis van benne amitől vonzó lesz és jó pasi :D
10/22 anonim válasza:
Szerintem sármos.És nem véletlen,hogy a sorozat ilyen sikeres,a karakterében is van valami vonzó.Gondolkodtam már,hogy mi az,és az jutott eszembe,talán titkon mi is szívesen kimondanánk,amit gondolunk,de nem tesszük,hogy ne bántsuk meg másokat.És valahol talán ez a vonzó House-ban,hogy megteszi,amit mi nem merünk...hozzáteszem,én nem tudnék és nem is akarok olyan lenni,mint ő,de lehet,hogy tényleg ettől érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!