Szeretitek a L'art pour l'art Társulatot?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 07:22
11/16 anonim válasza:
Én imádom!
Már több emberrel beszélgettem erről és azt tapasztaltam,hogy aki nem szereti,az jórészt nem is érti a poénokat. Persze nyilván nem mindenkinél ez az ok,de az intelligens humorra kevesebb befogadó jut.
12/16 Edward Cullen ® válasza:
Ezek intelligens poénok? xD Hát ezzel vitatkoznék xD Nem azért mondom ,h vkit megbántsak vele de sztem elég elvontak és túlerőltetettek a poénjaik. Igaz ,h egyszer kétszer én is röhögtem rajtuk de kizárólag kis adagokban ajánlott xD
13/16 anonim válasza:
szeretem őket:) vannak benne nagy poénok, hangulat függő is hogy éppen vicces-e vagy sem:) de sírni biztosan nemlehet tőle :D:D a régi csapat volt a legjobb, de mindig találok még újabb jó videókat amit nem ismerek és ütnek sokszor :D:D
14/16 anonim válasza:
persze,én inkább a Besenyő Pista bának az előadásait szeretem a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!