Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MM szerintetek meleg?

MM szerintetek meleg?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=7qpdSyli7lY

2. percnél kezdődik az "ének".

2011. szept. 24. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Na de most komolyan... Én nem vagyok homofób és a legjobb fiúbarátom meleg. Tény ami tény, az én haveromba százszor több férfiasság szorult, de MM nem hiszem, hogy meleg. Egyébként én is utálom a zenéjét... 14/L
2011. szept. 24. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Annyi eszetek van komolyan... most ti honnan a francból tudjátok lehozni egyetlen videóból, hogy mi az illető szexualitása? Látszik, hogy még életetekben nem találkoztatok homoszexuális emberrel... ostobák!

Szitokszóként használni a "meleg" szót szintén nem nagy intelligencia szintről tanúskodik.:)

Amúgy utálom MM-t és nem hiszem el, de mellette szóljon, hogy szét van torzítva az összes száma. Például itt már teljesen más: http://www.youtube.com/watch?v=781-et536as

Nem mondom, hogy őrült nagy tehetség, de ha így próbálkozna, talán még komolyan is vennék...

2011. szept. 25. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
nem hiszem el, hogy kisfiút így szét kell sztárolni*
2011. szept. 25. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Ezt így nem lehet eldönteni. Neki a 'magyar Justin Bieber' szerepét szánták, a menedzserei döntenek mindenről vele kapcsolatban. Az, hogy ő valójában milyen ember, azt nem tudhatjuk... A dalai borzalmasak, nem büntetem magam azzal, hogy a fenti videot végignézzem. De szerintem nem meleg.
2011. szept. 25. 12:12
 15/15 anonim válasza:
64%
Szerintem meleg :D
2011. szept. 26. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!