Mit gondolsz, Damu Roland ártatlan vagy nem?
A legelős válaszolónak üzenem, hogy a bíróság is tévedhet. Ők se voltak ott, csak a bizonyítékokra, orvosi szakértőkre, tanúkra stb... tudnak alapozni, már ha van. Sokszor előfordult, hogy ártatlanul csukat börtönbe valakit.
A nemi erőszakot én se tudom elképzelni, szerintem Palácsik Tímea felnagyította a dolgokat.Lehet elcsattant egy-két pofon, és erre mehbosszúlta a nő és megvádolta nemi erőszakkal is. Hajdu Péter meg ezek után már még jobban ellenszenves. Jobban tette volna, ha nem üti bele az orrát ebbe az egészbe, semi köze se volt hozzá.Egyébként azért keresett más nőket, akiket állítólag Damu Roland bántalmazott, mert így állt bosszút azért, mert Damu megszegte a szerződést, és még a Frizbi előtt más csatornának interjút adott. Ok még egy pert is akasztott a nayakába, de ezek után hagyta volna békén.
Én hiszek Damu ártatlanságában.
Remélem ki fog derülni az igazság.
Még valami, az is elég érdekes, hogy Policsák Tímea, miután állítóleg történ ez az egész, készített fotót az arcáról és feltöltötte az egyik közösségi portálra és azt írtakommentben a barátnőinek, hogy vigyázzatok nehogy úgy járjatok mint én.
" nemi erőszakot én se tudom elképzelni, szerintem Palácsik Tímea felnagyította a dolgokat.Lehet elcsattant egy-két pofon, és erre mehbosszúlta a nő és megvádolta nemi erőszakkal is. Hajdu Péter meg ezek után már még jobban ellenszenves. Jobban tette volna, ha nem üti bele az orrát ebbe az egészbe, semi köze se volt hozzá.Egyébként azért keresett más nőket, akiket állítólag Damu Roland bántalmazott, mert így állt bosszút azért, mert Damu megszegte a szerződést, és még a Frizbi előtt más csatornának interjút adott. Ok még egy pert is akasztott a nayakába, de ezek után hagyta volna békén"
tökéletesen egyetértek kérdező
100%ig nem lehet ártatlan, de a 6 éves ítélet jogosságát illetően vannak kétségeim
látjátok/láttátok Tényekben a régebbi Vacsoracsatás felvételt?
ezek után mindent elhiszek róla
vagy Hal a a tortán
nem Vacsoracsata
mindegy..:D
Nem néztem egyikt sem,se a vacsoracsatát, sem a Hal a tortánt. Nem érdekelnek a valóság sohwk.
Miért mi volt benne? Damuval vagy Palácsikkal kapcsolatos?
a műsort magát én se láttam anno
de a Tényekben volt h milyen botrányt rendezett Damu mikor nem ő nyert!!
tv2 oldalán biztos megvan a Tények felvétele!!
egy erőszakos állat
Rendkívül unszimpatikus fickó, de teljesen ártatlan lehet ebben az ügyben!
A csaj, meg egy "jó színésznő", hiszen bizonyíték nem volt,
csak az, amit a csaj összehazudott.
Amúgy ruhában és álló helyzetben, nem igazán lehet senkit megerőszakolni, csak ha ő is akarja!!
Amúgy a csaj, már a Vajnával kavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!