Eddig hány híres emberrel találkoztatok? Élmény?
Figyelt kérdés
És mit kaptatok?Mikor? :D Így értem:
2011.08.05 Fluor Tomi - Azt mondta hogy aranyos vagyok (kép+aláírás)
Remélem érthető! Köszi előre is a válaszotokat! :))
u.i.: Lehet ez koncerten, utcán, akárhol... :)
2011. szept. 19. 22:37
11/20 anonim válasza:
Még nem, de nagyon szeretnék a Jonas tesókkal 2007 óta :D és a One Directionnel, remélem lehetőségem lesz rá hamarosan. :)
12/20 anonim válasza:
találkoztam Takács Nikolassal egy fotó erejéig. és váltottunk pár szót.voltam Lady gaga koncerten ott leült elénk énekelni.Shakira koncert bár nem találkoztam vele de egy élmény volt az első sor. És majd megyek Britney koncertre ahol találkozok is vele és ugyszintén Rihannával is.:)
13/20 anonim válasza:
2006-ban egy nyaraláson Keira Knightleyval, Chad Michael Murrayvel, és Vili bácsival xD
Chad annyit mondott h Hello, Vili bácsival elbeszélgettünk, Keirának testőre volt és nem lehetett megközelíteni:D
14/20 anonim válasza:
Dobrády Ákossal a nyároon:D közös kép, puszi, aláírás, dumáltunk.:D aranyos egy pasi.:)
15/20 anonim válasza:
én nagyon sok híres emberrel találkoztam már, párral elég jóba is vagyok, statiszta vagyok egy tévé műsornál.:)
16/20 anonim válasza:
Sokkal találkoztam már , de ezek kozul egy valakivel nagyon joban is vagyok! :)
17/20 anonim válasza:
fenyo miklos,kiss tunde,szabo kimmel tomi.kohalmi zoltan ,bodocs tibor,aranyosi peter, beliczai balazs ,gyurta dani, fenyo ivan, republic egyuttes ,inna .
18/20 anonim válasza:
utolso vagyok ,egyutt tancolhattam tobbszor sudi irongoval!nagyon aranyos.:) sz.k. tomi azt mondta ,hogy ez olyan mint a casting (ugy ertette h sok csajjal 'ki lett probalva ' hogy hogy nez ki egyutt ,ertitek.),meg hogy aranyos vgyok.:D:)
19/20 anonim válasza:
Caramellel volt nálunk Nagykovácsiban beszélgettünk fotózkodtunk nagyon kedves volt. Bennem ez nagyon megmaradt.
20/20 anonim válasza:
Farkas Bertalantól kaptam egy Rama margarint. Azt mondta:
Egyél sok margarint, utoléred Gagarint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!