Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találkoztatok már híres emberrel?

Találkoztatok már híres emberrel?

Figyelt kérdés
Ha igen,kivel és hol?
2009. okt. 11. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Aki már volt koncerten vagy nagyon színházi előadáson, az mind találkozott.

Én sok ismert emberrel találkoztam már, pl. Pataki Attila (Edda), Desperado tagjai, Kairo tagjai stb.

2009. okt. 11. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
* nagyobb
2009. okt. 11. 13:08
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

A mi tinédzser köreinkben híres emberekkel találkotam már:

-Children Of Distance tagjai,Lola,Hooligans tagjai,Lola,Josh és Jutta,A Barátok köztből Gézával Gödöllőn egy fagyizóban:P illetve Oláh Ibolyával..

Azt hisszem ennyi..:)

2009. okt. 11. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Baratok kozt:andras vanda botond kinga magdi anyus...Tihanyba tavaly...desperedo tagjai...IHMbol gyozovel...detari eniko...
2009. okt. 11. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen!Idén 2009-ben nyáron az I love Balaton forgatásán voltun!Ott volt Horváth Éva,Zimány Linda,Dukai Regina,AFC,Kinter Oszkár,Nagy Feró,Serdült Orsi,Debreceni Zita.....

Találkoztam még a :Lolával,Márkkal,női-férfi vízilabda csapattal,Tóth Vera,Tóth Gabi....

2009. okt. 11. 14:27
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Barátok köztös Linda és Barabás Évi XDXD De velük csak úgy véletlenül futottam össze az utcán:D
2009. okt. 11. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

HÚ Hát a Vámpírok báljának szinte a teljes társulatával rohadt hosszú lenne felsorolni :D

Aztán a Vámpírok bálját egyszer megnéztük úgy hogy Janza Kata ült melletünk xD

BArátok köztös is volt Miklos botond magdi anyus, meg láttuk az Imit és a feleségét aki szintén barátokköztös a gyerekük sapkával a szájában rohangált a balatonparton :)

Póka Balázzsal Simon Edittel...ők elég híresek :)

Egyházi Gézaaa :D

2009. okt. 11. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Még régebb találkoztunk Barátok köztös Tonival,tavaly nyáron 2008-ban a Balatonnál volt 1 szépség verseny gyerekeknek elmentünk megnézni és ott volt a:Keleti Andrea és a családja,Karsai Zita,Szandi és a tesója...

Idén nyáron meg a Jóban rosszbanos "főorvost" láttuk a Gazdag Tibort a családjával Kehida kustányon!

2009. okt. 11. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:
18%
Nos,beszélőviszonyban vagyok egy Harry Potteres színésszel (nem árulhatom el a nevét) és egy amerikai énekes legjobb barátjával is elég sokat beszélgetek, néha még az énekessel is:) Kedvesek, nem vágnak fel és segítőkészek.
2009. okt. 11. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Edda, Republic, Bikini tagjaival valtottam egy par sot, de lattam Majkat is a mozgolepcson :)
2009. okt. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!