Találkoztatok már híres emberrel?
Aki már volt koncerten vagy nagyon színházi előadáson, az mind találkozott.
Én sok ismert emberrel találkoztam már, pl. Pataki Attila (Edda), Desperado tagjai, Kairo tagjai stb.
A mi tinédzser köreinkben híres emberekkel találkotam már:
-Children Of Distance tagjai,Lola,Hooligans tagjai,Lola,Josh és Jutta,A Barátok köztből Gézával Gödöllőn egy fagyizóban:P illetve Oláh Ibolyával..
Azt hisszem ennyi..:)
Igen!Idén 2009-ben nyáron az I love Balaton forgatásán voltun!Ott volt Horváth Éva,Zimány Linda,Dukai Regina,AFC,Kinter Oszkár,Nagy Feró,Serdült Orsi,Debreceni Zita.....
Találkoztam még a :Lolával,Márkkal,női-férfi vízilabda csapattal,Tóth Vera,Tóth Gabi....
HÚ Hát a Vámpírok báljának szinte a teljes társulatával rohadt hosszú lenne felsorolni :D
Aztán a Vámpírok bálját egyszer megnéztük úgy hogy Janza Kata ült melletünk xD
BArátok köztös is volt Miklos botond magdi anyus, meg láttuk az Imit és a feleségét aki szintén barátokköztös a gyerekük sapkával a szájában rohangált a balatonparton :)
Póka Balázzsal Simon Edittel...ők elég híresek :)
Egyházi Gézaaa :D
Még régebb találkoztunk Barátok köztös Tonival,tavaly nyáron 2008-ban a Balatonnál volt 1 szépség verseny gyerekeknek elmentünk megnézni és ott volt a:Keleti Andrea és a családja,Karsai Zita,Szandi és a tesója...
Idén nyáron meg a Jóban rosszbanos "főorvost" láttuk a Gazdag Tibort a családjával Kehida kustányon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!