Mit gondoltok Bill Kaulitz új kinézetéről?
...
ez hülyeség... ezen a képen még egész átlagosan néz ki. nincs rajta smink, és megnéztem, a körme sincs kifestve, stb.
ha nem Bill lenne, nem is jönnének is szemét válaszok. tudom, mert csináltak olyat, hogy megmutatták az embereknek a Tokio Hotel zenéjét, de nem mondták el nekik, hogy TH. Erre mindenki mondta, hogy hát ez tök jó zene. Amikor közölték velük, hogy TH-t hallottak, persze rákezdték, hogy fúúúj. szerintem itt ugyanez a helyzet, mert valamiért baromi nagy divat utálni a TH-t + Billt, bár fogalmam sincs, miért...
én nem akarom kritizálni a külsejét. szimplán csak az a véleményem, hogy most ütött be nála úgy istenesen a narkó.
(a másik meg, hogy nekem ez a kép azért paradox, mert egy pop zenét küldő forma, miért változik hirtelen ilyen nagyon metállá vagy félresikerült punkká vagy én nem is tudom ez mi.)
Én régebben meg voltam hülyülve ezért az emberért!
Vagyis azért,aki akkor volt!!!Én nem tudom,hogy most kicsoda,ahogy írtad szó szerint NEM LEHET RÁISMERNI!
Ez borzalmas!!!Nagyon elrondította magát!Én is írtam ki egy kérdést nem olyan régen,hogy felismerik-e,hogy ez a TH énekese,linkeltem is képet,de ez még annál is rosszabb!!
Hallod TOTÁLGÁZ!!! Nagyon brutál feje lett!! Szerintem undorító,pedig amúgy imádom de komolyan az egész együttest,de Bill külsejét ma már nem tudom dícsérni sajnos,el se hiszem,hogy ez ő ezzel e hülye hajjal,meg szakáll ami még oké is lenne ha nem ilyen undorítóan lenne megcsinálva,ráadásul ez a sok karika rajta,agyon is van tetoválva,szerintem eldrogozta már az agyát úgyhogy ENNYI!!!
17:37, a TH nem is pop zenét játszik...
Hát nem tudom. Egyébként találtam olyan képet, ahol nincs rajta a napszemüveg, és úgy már felismerhető. Mondjuk szerintem érthető, hogy most így néz ki, úgy értem, már annyi éve fekete volt a haja, szóval biztos megunta. Meg a szőke a természetes hajszíne is.
Szerintem nem rondította el magát, mondjuk én aztán elfogult vagyok:D Amúgy vicces, pont a múltkor mondtam valakinek, hogy nekem Bill még szőke hajjal meg szakállal is tetszene. Hát most megkaptam:D
De még mindig azt mondom, hogy egy új kinézettől még nem lett más ember:)
Viszont, szerintetek tényleg drogozik?:O Mármint nyilván kipróbálta már, de egyszer mindenki ki szokta. Szóval úgy értem ugye nem viszi túlzásba vagy ilyesmi?
Hát azt mi nem tudhatjuk pontosan.
De egyébként biztos vagyok benne,hogy drogozik!
Csak gondolj bele milyen életet él ő,persze gazdag,
híres meg minden! De tönkreteszi őt a média,a testőrök,
nem járkálhat nyilvánosan mert fenyegetik ez mind a hírességgel jár.Van aki bírja van aki nem! A másik meg Amerikában él,hülye lenne ha nem járna el a legnagyobb bulikba és nem drogozna meg inna a haverokkal! Ott erről szól a buli nagy része!!! Egyébként a sztárok 90 % -a drogozik,szóval nem hiszem,hogy Bill kivétel lenne,
ráadásul olvastam egy cikket,hogy Tomot elkapták a rendőrök ittas vezetésért és többféle drogot is találtak a szervezetében!
Neki tök mindegy, nekem a lelke, meg a hangja számít. A Humanoid 1-2 dalával elégedetlen vagyok, nem lett olyan emos mint az előző dalok, meg mint a német dalok, sztem csöpög is mostanában, ezek a hajak meg szerintem inkább olyan olcsó szenzáció kategóriába sorolhatók-(lásd:Rihanna-élő hang=0, de mindíg címlapon van a jelenlegi haja), de Bill nem sorolható ezek közé, neki van hangja, meg tehetséges, egyéniség is,én várom, hogy lejárjon nála ez a 'Ki Is Vagyok Én?'-időszak.
Egyébként így is úgy is nagyon szép fazon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!