Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Bill Kaulitz új...

Mit gondoltok Bill Kaulitz új kinézetéről?

Figyelt kérdés

[link]

Én alig ismertem rá:O

2011. szept. 13. 20:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%

Jézusom :OOOO

Én régen szerettem Billt. Amikor kisebb volt. És lehet hogy ugy nézett ki mint egy csaj de illet hozzá. De hát ez.. valami okádék.. Uram isten :/

2011. szept. 13. 20:23
 12/31 A kérdező kommentje:
Jajj... De ugye ettől még nem fogják sokan megutálni? Mármint, oké, ez nagy váltás, de csak külsőleg, és egyébként ugyanaz az ember maradt...
2011. szept. 13. 20:25
 13/31 anonim ***** válasza:
36%
Én meg imádom, ha valakinek szakálla van. :D Rajta mondjuk nem segít...
2011. szept. 13. 20:33
 14/31 szamóca.. ***** válasza:
36%

szerintem őt már megutálni kevesen fogják:D

egyszer fent, egyszer lent...és ahogy spnek, úgy neki is leáldozott, már nagyobb divat utálni őket.

2011. szept. 13. 20:34
 15/31 krvua ***** válasza:
41%
szólhattál volna hogy csak erős idegzetűeknek! fél percig rángatóztam a gép előtt olyan csunya.le se merném szarni az arcát mert félek hogy elkapom töle ezt az undorsittóságot miközben megszépítem ezt az ocsmányságot.
2011. szept. 13. 20:36
 16/31 A kérdező kommentje:

Jó, azért ne túlozzunk már. Nem is csúnya!

Oké, persze biztos van aki szerint igen, de azért az utcán simán látni rondábbakat.

Egyébként meg ő is egy ember, és szerintem nem érdemli meg, hogy ilyen hangszínben beszéljenek róla egyesek.

2011. szept. 13. 20:43
 17/31 krvua ***** válasza:
34%

még a billentyűzet se pattogott csúnyán miközben írtam....

nem mondtam semmi csúnyát...(max írtam)

.... csak a nevét háhá!

2011. szept. 13. 20:51
 18/31 A kérdező kommentje:

"le se merném szarni az arcát mert félek hogy elkapom töle ezt az undorsittóságot miközben megszépítem ezt az ocsmányságot"

^na ne mondd, hogy ez jelenti nálad a kultúrált vélemény nyilvánítást.

te talán örülnél, ha valaki ezt mondaná rólad? én nem azt mondom, hogy szeresd Billt, felőlem nyugodtan bárki megmondhatja, hogy csúnya, én is tartok embereket csúnyának, viszont szerintem nem okés, ha ilyen paraszt-stílusú sértegetésbe megy át az egész.

2011. szept. 13. 21:03
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén mondom: az első időkben, még szimpatikus is volt kinézetre, de az utóbbi években az öltözködési, hajhordási és néhol sminkelési dolgai annyira vad irányba mentek el, ami nem igazán tolerálható, vagy szerethető. Ez egy normálisabb kinézet, de ahhoz képest, amilyen volt az előzőekben, nagy váltás, és biztos sokakat sokkolni fog, akik ha eddig nem is, de most elpártolnak a bandától.
2011. szept. 13. 21:29
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írod, hogy ki Ő, szerintem fel sem ismertem volna.

Talán egy fokkal jobb..

2011. szept. 14. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!