Mit gondoltok Bill Kaulitz új kinézetéről?
Jézusom :OOOO
Én régen szerettem Billt. Amikor kisebb volt. És lehet hogy ugy nézett ki mint egy csaj de illet hozzá. De hát ez.. valami okádék.. Uram isten :/
szerintem őt már megutálni kevesen fogják:D
egyszer fent, egyszer lent...és ahogy spnek, úgy neki is leáldozott, már nagyobb divat utálni őket.
Jó, azért ne túlozzunk már. Nem is csúnya!
Oké, persze biztos van aki szerint igen, de azért az utcán simán látni rondábbakat.
Egyébként meg ő is egy ember, és szerintem nem érdemli meg, hogy ilyen hangszínben beszéljenek róla egyesek.
még a billentyűzet se pattogott csúnyán miközben írtam....
nem mondtam semmi csúnyát...(max írtam)
.... csak a nevét háhá!
"le se merném szarni az arcát mert félek hogy elkapom töle ezt az undorsittóságot miközben megszépítem ezt az ocsmányságot"
^na ne mondd, hogy ez jelenti nálad a kultúrált vélemény nyilvánítást.
te talán örülnél, ha valaki ezt mondaná rólad? én nem azt mondom, hogy szeresd Billt, felőlem nyugodtan bárki megmondhatja, hogy csúnya, én is tartok embereket csúnyának, viszont szerintem nem okés, ha ilyen paraszt-stílusú sértegetésbe megy át az egész.
Ha nem írod, hogy ki Ő, szerintem fel sem ismertem volna.
Talán egy fokkal jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!