Fenyő Iván, vagy Csányi Sándor?
Eddigi életem során már elég sok színházkedvelő emberrel beszéltem (jómagam is közéjük tartozom - mármint azok közé, akik szeretnek színházba járni), és a 10-ből legalább 8-an azt mondták, hogy Csányi Sándor sokkal helyesebb, és tehetségesebb is, mint Fenyő Iván. Nem tudom, hogy nekem van csak rossz szemem, de én pont az ellenkezőjét veszem észre; Iván sokkal, de sokkal meggyőzőbben játsza el a szerepeit (pl. Szabadság szerelem), sokkal szimpatikusabb magánemberként is (már volt szerencsém találkozni és beszélni vele), és szerintem klasszisokkal helyesebb Csányinál. Vagy ti hogy gondoljátok? Nektek mi a véleményetek?
És végezetül egy kis összehasonlítás:
Iván: [link]
Csányi: [link]
(Mivel az utóbbi időben mindketten eléggé megváltoztak - Ivánnak hosszabb lett a haja, Csányinak pedig - ha jól tudom - borostásabb az arca, mint eddig szokott lenni - ezért mindkettőjükről egy régebbi, előnyösebb képet linkeltem be.)
Fú hát nekem Fenyő Iván egyáltalán nem szimpatikus...tipikus nyállas,ripacs feje van és szerintem nagy képűbb is mint Csányi(bár mind 2nek NAGYON nagy arca van)
Úgyhogy nekem Csányi jobban bejön,de ő sem az ideálom....
Amúgy a kérdésnek mi értelme? Közvélemény kuatatás,vagy mi ez miért érdekel téged?
reklám:
Persze, hogy Fenyő Iván jobban néz ki. Van benne valami szexi lezser elegancia, amolyan aranyifjú-típusnak tűnik.
Csányi Sándor meg olyan mint egy táskás szemű vén trotty.
táska szemű vén trotty xDDDD
Egyiket sem bírom nagyon,de Fenyő jobb színész, Csányi pedig helyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!