Miért tetszik olyan sok nőnek Csányi Sándor és/vagy Fenyő Iván?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 07:10
1/6 anonim válasza:
mert állati sármosak
legalábbis nekem Sándor nagyon bejön:)
2/6 anonim válasza:
Nekem egyi sem jön be,Csányinak igazán nagy orra van és néha ez a félhosszú,lenyal haj fúúj.Fenyő elmenne de nem az esetem ez a világos bőr és haj.Nem szép egyik se!
3/6 anonim válasza:
Nekem pasiként egyik sem tetszik. Csányi baromi jó volt a Kontroll című filmben, ennyi. Még a színészi tehetségüktől sem esek hasra. Mindig kell valaki, akit a média kikiált az ügyeletes szívtiprónak. A nők meg ugranak a hírekre.
A fiatal korosztályban nálam Pindroch Csaba van az élen. Nem tipikus szépfiú, nem nyálas, de olyan tehetsége és vonzereje van, ami kevés színésztársának.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi - nagyon hasznos - válaszokat, és még várom a továbbiakban is őket! Mármint a válaszokat...:P
2011. jan. 14. 16:39
5/6 anonim válasza:
Igen ez jó kérdés!!!Nekem is van egy b.nőm,aki teljesen oda van Fenyő Ivánért,hogy mekkora arc meg hogy milyen jól néz ki.Egyeseknek kitekeredett ízlésük van,de hát mi lenne a világgal ha mindenki ugyanazt szeretné...
Csányi Sándor tűrhető,de nem egy mindent megváltó álompasi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!