Ki a nagyobb énekesnő, Whitney Houston vagy Mariah Carey?
Figyelt kérdés
Mindketten hatalmas hanggal rendelkeztek, és pl. a 90-es években lélegzetelállító dalokat énekeltek el, élőben természetesen.
Mindkettőjüket nagyon szeretem, de talán Whitney-t jobbnak tartom. Ti?
2011. szept. 7. 21:53
2/14 anonim válasza:
A hangja mindkettőnek isteni (Whitneyé inkább csak volt, mielőtt szétkokózta), Mariah-t azért tartom nagyobbnak, mert sokkal nagyobb részt vállal a kreatív tevékenységben, minden dalának társszerzője és társproducere, egyes klipjeit is ő rendezte és úgy általában rajta tartja a kezét mindenen. De én is szeretem mindkettőt. Hasonló kaliber még Toni Braxton.
3/14 anonim válasza:
Előzővel értek egyet, persze mindketten óriási tehetségek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem Mariah,Whitney is jó,de Mariah-nak a zenéi jobb és szepp a hangja
6/14 anonim válasza:
Szerintem Mariah,Whitney is jó,de Mariah-nak a zenéi jobb és szebb a hangja
9/14 Ian Catman válasza:
Hát, lehet megkövezni, de az élők közül - akármilyen is a magánélete - szerintem messze Madonna tette le a legtöbbet az asztalra a műfajban.
10/14 anonim válasza:
Whitney Houstonnak még egy számát sem hallottam, de Mariah Carey-t naagyon imádom!! Ő a kedvenc énekesnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!