Ki ez az énekesnő? SOS
Figyelt kérdés
Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írom, de itt idősebbek is válaszolnak, és ez az énekesnő akinek a neve kellene elég régi.
Azt hiszem francia, film is készült róla és úgy emlékszem a film címe is a neve volt.Az életéről szól a film, hogy fedezték fel, kislányként az utcán énekelt, azt hiszem dohányzott is, kérlek segítsetek, mert nagyon szeretném ezt a filmet letölteni, de egyszerűen nem jut eszembe a neve.
előre is köszönöm
2011. márc. 9. 19:58
3/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, köszönöm,ő az, adom a zöld kezet!
2011. márc. 9. 20:01
4/18 anonim válasza:
Edith Piaf
Egyébként a google-ban talátam meg...ha érted a célzást.
5/18 A kérdező kommentje:
Mármint a Piaf, de neked is köszönöm második válaszoló
2011. márc. 9. 20:01
6/18 A kérdező kommentje:
Igen?és mit írtál be a googleba, mert a francia énekesnőre nekem nem adott ki semmit, és a neve meg nem jutott eszembe
2011. márc. 9. 20:02
7/18 anonim válasza:
mivel most már megvan a neve így talán azt írd be a google-ba!
8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek az oldalnak a neve gyakori kérdések, és nem google, tehát itt bármilyen kérdést elviekben feltehetek!Ha érted a célzást!Nem volt muszáj válaszolnod, ha normálisan nem tudsz, ha érted újfent a célzást!
2011. márc. 9. 20:07
9/18 A kérdező kommentje:
de most már minek írjam be a googleba?
Már töltöm a filmet az első válaszoló jóvoltából!Nekem csak a neve kellett nem érted?
2011. márc. 9. 20:08
10/18 anonim válasza:
egyesek milyen kötekedők és lassú felfogásúak ma :D
(nem Rád értettem, kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!