Alföldi Róbert meleg?
Lehet de marhajó szinkronhang!
A melegek meg szerintem is édesek :D
most megint mi a f@sz ez a lepontozgatás?
féltitek a helyeteket?
19.11es vagyok és aha fiú nagy cicikkel.
Lány vagyok,tökéletesen hetero és normális.Én bírom Kristófot,Náray-t elfogadom őket nem megvetem mint egyesek...:/
11:09
ha ezzel cinikus akartál lenni, nem jött össze. Mert nem egy médiasz.r, hanem a Nemzeti Színház igazgatója - jelenleg.
Ha pedig tényleg nem tudod, akkor biztos fiatal vagy csak
Hát a Nemzeti igazgatóját illene ismerni pláne hogy ha valaki nem nagy színházrajongó még mindíg ott a tévé amiben még a tavaji év folyamán is rengeteget szerepelt...Nem is beszélve pár szinkronról, és filmszerepről se...de ha mást nem mint festő csak ismerhetné...
Amúgy nem értem, hogy a férfiaknak miért kell rögtön rohadt b*zinak nevezni valakit ha meleg? Mintha ezt csak úgy bárki eldönthetné, hogy mostantól meleg lesz...Ez genetika és nem kivánságműsor, semmi baj nincs a melegekkel...
Ami édes bennük? Van köztük aki az álomférfire is hasonlíthatna...mert nagyrészüknek nem a világ legnagyobb poénja hogy böfögőversenyt rendez, hogy társaságban fingik hogy órákig a motorzúgást hallgatja és egy kereket bámul Forma1 címén...inkább foglalkozik kultúr programokkal és esztétikával...
Na jó igazából jópofa ahogy magas hangon beszélnek és csinosítják magukat...jól lehet velük beszélgetni, mivel nem csak a fönnt írott dolgok és a foci érdekli őket...ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!