Volt már egy éjszakás kalandod ismert emberrel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 11:23
1/3 anonim válasza:
Ez milyen kérdés már????????? :) Egyébként az éjjel Sylvester Stallone-vel állmodtam.:)))))))))) össze jöttünk:))))))))
2/3 anonim válasza:
Persze! Nem is egy! 3 évvel ezelőtt Orlando Bloommal kerültem ágyba, aztán rá három hónappal jött Brad Pitt... Angelina egy kicsit kiakadt szépen szólva.... Majd tavaly decemberben Justin Bieber. Nemigazán fogtam fel hogy kivel van dolgom, na mindegy. Végül, (de nem utolsó sorban) David Henrie... Ezt inkább nem részletezném. :)
16/L
3/3 KiaraMira válasza:
Igen! Steven R.Mcqueen-nel! (Vampire Diaries-Jeremy Gilbert) Los Angeles-ben, egy buli után felhívott magához és nem tom mi volt mert nagyon nem emlékszem, de nála ébredtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!