Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Just Happy 94 kérdése:
Mit tegyek, ha annyira szeretem, hogy beérném vele egy egy éjszakás kalanddal is?
Figyelt kérdés
Van egy srác, már 1 éve bele vagyok esve, de nagyon komolyan, de én őt nem érdeklem. Már lassan ott tartok, hogy beérném vele egy egy éjszakás kalanddal is, csak hogy kicsit velem foglalkozzon...2011. okt. 25. 17:04
1/9 anonim válasza:
ne legy buta, h ilyenekbe belemenj......ideje ellfogadni h szamara nem jelentesz semmit....
3/9 anonim válasza:
Ó.. Én is ugyan így vagyok, csak fordítva.
De én akár azzal is beérném hogyha mellettem aludna egy éjszakát, és végig átkarolhatnám.. :)
17/F
4/9 anonim válasza:
ma 17:20 xD te farok,akkor menj oda és mond neki te is: figyu annyira beléd vagyok esve hogy akár elég lenne egy dugás is,jösz? :D
5/9 anonim válasza:
Én annyira szeretek egy lányt hogy beérném azzal is ha átölelhetném.
Ehhez képest te egy kicsit sokat szeretnél:D
6/9 A kérdező kommentje:
igen, mert a haverom, és átölelhetem akármikor, csak tudom, hogy ez neki semmit nem jelent. Sokszor ott ül mellettem, és mégis végtelen messze tőlem. És ha lefeküdne velem érezném, hogy arra az időre csak velem foglalkozik. Na ezért érném be ezzel is...... :/
2011. okt. 25. 19:30
7/9 anonim válasza:
Nemhogy örülnél, hogy ennél jobban tisztel. A barátsághoz több törődés kell, mint ahhoz, hogy beléd ürítsen.
8/9 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:29
Hidd el, megvolt... : ) De 2 hónap után feladtam, és beletörődtem, hogy nem foglalkozik velem. Azóta kondiba járok, hogy jól nézzek ki, és biztos vagyok benne, hogy egyszer mellettem lesz, csak idő kérdése. :)
9/9 anonim válasza:
Miért nem mondod meg neki,hogy tetszik neked?Én is így voltam,aztán megmondtam a srácnak és lassan már 2 éve járunk.Lehet,hogy te is tetszel neki,nem tudhatod,mert nem kérdezted meg.Egy próbálkozástól nem dől össze a világ,viszont ha csak úgy lefekszel vele,az még rosszabb lehet,aztán talán már esélyed sem lenne nála komolyabb dolgokra.Legyél bátor és mondd el neki,amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!