A Twilight karakteren túl, a fiatal lányoknak azért tetszik, mert hihetetlen kisfiús bájosság van benne, a hozzám hasonló "vénebb" csajoknak meg azért, mert ez a kisfiús báj ötvöződik egy sármos férfiassággal. Robert Pattinson egyébként (szerintem), ahogy öregszik majd, még jobb pasi lesz. (Mint pl. Hugh Jackman, Paul Newman, vagy akár Sean Connery...de ide sorolnám még DiCapriot is. Azzal, hogy nem jó színész, nem feltétlenül értek egyet, a Little Ashes-ben, vagy a Haunted Airmen-ben egész komolyat alakít. Sajnos a nézőkhöz, szélesebb körben csak a "divatfilmjei" jutnak el, amivel nem leszólni akarom a Twilight Saga-t,hiszen a maga műfajában az is igen komolyan megállja a helyét.
29/nő
2011. aug. 27. 01:41
12/23 anonim válasza:
Szerintem ronda. De ízlések és pofonok...
23-l
2011. aug. 27. 08:15
13/23 anonim válasza:
Mert egy vámpírpasi, magas, férfias, erős, jóképú, híres, sok pénze van, sztár, és a Twilight Saga főszereplője, azzzzééééééé!!!!!!! :D
2011. aug. 27. 11:30
14/23 kriszti78dk válasza:
A tizenéves kis p...nak tetszik,szerintem bűn ronda
2011. aug. 27. 12:41
15/23 anonim válasza:
Szia,szerintem se szép és annyira nem is jó pasi,de végülis tud vonzó lenni a maga módján. De én se vagyok oda érte:D Mondjuk ő legalább férfinak néz ki,még ha nem is helyes.ez nem sok mai sztárról mondható el.
2011. szept. 1. 17:43
16/23 anonim válasza:
Én se őt se azokat a filmeket nem szeretem amiben benne van,többnyire meg se nézem.Még a Twillightot sem láttam és nem is szándékozom megnézni,fehér félholt és ha meglátnám valahol élőben fárszt kapnék és hazafutnék.Ízkések és pofonok én sem értem mi tetszik a lányoknak rajta....
Helyes pasikak meg végképp nem mondanám annak ott van Paul Wesley és Ian Somerhalder!!!!!
2011. dec. 27. 05:35
17/23 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a haja, meg az, hogy van stílusa. és ez a stílus nekem tetszik. meg végre egy pasi akinek nem a vasalthajú agyonsminkelt ringyók jönnek be, mert Kristen nagyon nem ilyen, és ők a valóságban is együtt vannak. hát nekem ez tetszik benne. ja, és szerintem nem 'igénytelen'.. (:
2012. jan. 10. 18:52
18/23 anonim válasza:
én se vágom, igaz h van egy stílusa, de az adottságai nem olyan nagy számok.
annyi tleg h jól öltözik
2012. febr. 24. 16:47
19/23 anonim válasza:
Aki azt írja szar pasi meg így szar úgy szar azt megnézném hogy néz ki.Ő egy fantasztikus színész aki azt mondja nem az az érjen el olyan sikereket mint Ő elért 25 éves korára.Mindenki magában keresse elsőnek a hibát és nem kel azért sztárokat okolni mert nektek annyira szánalmas az életetek. És IGENIS jó pasi!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!