Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem szeretitek SP-t,...

Miért nem szeretitek SP-t, Fluort, Márton Mátét (MM), Justin Biebert és Rebeca Black-et? Miért örvendenek közutálatnak?

Figyelt kérdés

Annyira azért nem rossz előadók szerintem, van tőlük sokkal-sokkal gagyibb is. Talán az a cél, hogy hangról hangra megkomponált zenét hallgasson mindenki? Akkor miért nem fikázzák a többi gagyinépet, pl Kelemen Kabátban, vagy a régi Shygys-t? A Sygys-ért lányok ezrei pisiltek, pedig azok aztán javából Kozsó megcsinált műfiúi voltak, vagy az All4Love is ilyen. Oké, hogy SP se mélyenszántó gondolatokról énekel, de semmivel sem rosszabb szerintem, mint pl az előbb említett Kelemen Kabát vagy All4Love. Könnyed zenének nevezik az ilyet, értelmet kár keresni egyikben is, másikban is. Justin Biebernek meg van egy egyenesen megható száma is.

Ami a legdurvább, hogy elterjedt, hogy már a halálát is kívánják SP-nek vagy Justin Biebernek. Miért kell eddig vinni? Miért kell a halálba utálni őket?

Az a baj, hogy én ezt nem látom át, nekem egyik is könnyűzenei előadó, meg a másik is, akit pl nem utálnak ennyire. Ember egyik is, másik is. Ha ezer évig élek, akkor sem fogom érteni, hogy milyen plussz rossz van bennük, ami pl a többi gagyiban nincs meg.

Ha meg a külsőről beszélünk, akkor pedig a finomabb vonású fiúk is sok lánynak tetszenek, nem mindenkinek kell a szakállas díjbirkózó, nekem pl kimondottan az ilyenek tetszenek, attól az még nem b@zi. Justin Bieber meg kimondottan kisfiú még, őt ezért kár cikizni. Rebeca Black is csak egy kislány még, ha meg gagyi a szövege, hát Kelemen Kabáté meg sok amerikai rapperé még gagyibb.

Esetleg divat közösen utálni valakit, nehogy kilódjunk a sorból? Vagy mi ez a tömegjelenség?

26/N (igen, nem 16, és még munkám, életem, családom is van)

2011. aug. 24. 14:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

"inkább a médiakutyákat lehetne utálni, az előadót pedig sajnálni, hogy így ki van használva és nevetség tárgyává van téve."

Aki k.rvának áll ne csodálkozzon ha megb@sszák.

2011. aug. 24. 15:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert amit játszanak az nem zene.

Valaki divatból valaki meg a zenéje miatt utálja. Én az utóbbi meg azért mert minden volt normális lány a suliban ezt énekli meg emiatt lettek "nem normálisak"

Üdv.

Egy Rammstein fan.

2011. aug. 24. 23:03
 13/29 anonim ***** válasza:
Jawohl!
2011. aug. 24. 23:11
 14/29 Tetszik a ***** válasza:
100%
Középfokú zenei konzervatóriumban mindenkinek jobb hangja és zenei tudása van, mint nekik. Valaki igazságtalanul kiemelte őket, mert a tini lányok szüleinek a pénzét valahogy fel kell zabálni és ez a bosszantó. Ami azt illeti, sem a szöveget, sem a dalt nem egyedül dolgozzák ki. Kár, hogy te sem érted meg.
2011. aug. 25. 03:57
 15/29 anonim ***** válasza:
7%

Úgy bírom azokat, akik azt hiszik, hogy zeneszakértők, és máris okoskodnak, hogy ez miért nem jó, az miért nemjó... A Mizu - Fluor is megmondta - Csak egy vicc, igazából őse számított a 11 milliós (!!!!) nézettségre. Itt meg mindenki komolyan veszi az összes számát. Egy Rammstein, vagy AC/DC fan persze hogy utálja mert ezek között az a menő, ha utálod SP-t vagy Fluort.

Nem értem... Ha nem szereted akkor miért foglalkozol vele? Én gyűlölöm a rockot, a Rammsetint meg egyenesen rühellem, de mégse azzal foglalkozok egész nap, hogy minden lehetséges helyre kiírkáljam hogy "Hülye bu.zi, csi.cska, fa.szopó" stb... Én szeretem Fluort, mert nekem nekem bejön ez a "géppel csinál sz.ar", mert nekem bulizós stílusom van... De erről még nem kell véleményt alkotnotok, attól hogy Fluor rajongó vagyok, lehetek még szín ötös tanuló, nem feltétlenül pofázok vissza a szüleimnek és szívesen megcsinálhatom amit kérnek... Mert én ilyen vagyok. Most lehet nyomni, a "thumbs down"-t, de én ez vagyok, ez a véleményem. :)

16/L

2011. aug. 27. 00:07
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a suliba én vagyok az egyetlen Rammstein fan szóval hogy is van az hogy divat utálni azoknak? Én csak 4 vagy 5 rammstein fant ismerek, azok közül is 2-3 a gyakorikérdésekről a nevéről ismerem.

FreddyD a Rossz PC játékok vorozat készítője (amit már befejezett) és a Filmbarátok sorozat készítője szintén szereti a Rammsteint. Vele nem beszéltem személyesen.

2011. aug. 27. 09:27
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

"Nálunk a suliba én vagyok az egyetlen Rammstein fan szóval hogy is van az hogy divat utálni azoknak? "

Úgy van ahogy írtam. Akár te vagy ez egyetlen Ramstein fan, akár az egész iskola, akkor is utálni fogják. ;)

2011. aug. 27. 20:38
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek veled, nagyon csúnya dolog, a halálukat kívánni, stb...

de azt azért lássuk be, hogy Rebecca Black ritkasz.r ;D tiszta hamis, nem tehetséges, csak apucinak sok pénze volt... Ugyanezt sokan mondják Willow Smith-re is, de Ő legalább megmutatta, hogy van tehetsége nem csak pénzes faterja ;)

2011. aug. 30. 11:02
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Lavignefan12

Én SP, meg Fluoron kívül, + a J.B. en mkívül többet nem utálok, pontosabban az első hármat sem. Csak olyan furcsának találom, hogy sokan csak majmolásból, divatból énekelgetik a dalaikat. Pl a Mizu, meg a Baby tipikusan ilyen. Igazából vannak olyanok, akiknek tényleg testszik és ezzel nincs is baj, de a nagyrészük a rajongóknak majmolásból szereti... És én konkrétan azért nem csípem őket, mert azért képesek lenézni az embert, amiért nem tudja ezeket a dalszövegeket... meg ilyenek. Na az meg a másik, hogy engem ne szóljon le senki, amiért inkább klasszikust hallgatok... Mindenkinek meg van a maga ízlése, és kész! :) És én soha nem fogom azt mondani a divat kedvéért, hogy nekem ez, vagy az a szám tetszik.

Ennyi a véleményem :)

2011. szept. 6. 21:09
 20/29 EmmS válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én megtudom neked mondani a választ!Ugyanis én egy vagyok azok közül aki szereti Michael Jacksont,Bob Marleyt,és Fredy Marcuryt valamint Amyt!Ezeket a zenéket a Média Keveri,azért

hogy a hülye tini lányok tudják nézegetni őket!Ilyen One Direction,Eric Saade a lányok úgy elnézik őket mert:"Jaj CUKI,Jaj istenem de jóképűű pasi,imádom nagyon cuki értetted komcsi!Ő a világ legjobb pasija!"Na elöször is tisztázzuk:Aki Így irja le a véleményét:ÉRTELMI FOGYATÉKOS, EMBEREK!!

Másodszor is pedig látszik rajtuk hogy-no komplett ugyanis értelmesebben is kifejezhetnék.

No de ez csak az egyik!

A másik fajta pedig:FLOUR ÁÁÁ SP JAJ IMÁDOM!Komolyan emberek,ha választanod kéne Flour,SP,Justin Bieber és Michael Jackson között melyiket választanád?

Sokszor felmerül bennem az az érzés:Ezek nem igazi sztárok.... Úgy tudnak idegesíteni!De még csak nem is ők,hanem rajongóik!

Na most van VV BÉci,Zsójfika!A klipp 0%!

Hannah Montana:SZÓ PU MÁJ HENDSZ ÁP,JU PLÉJ MÁJ SONG DI EVER EVER BÍ OKÉJ!..... Ez JÓ ZENE?KOMOLYAN EMBEREK SÜKETEK VAGYTOK??

Na nekem

ugyanaz a válaszom mint

2011. nov. 17. 19:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!