Hogyan tudnék egy híresség barátja lenni?
Jó lenne egy híresség barátja lenni, de mit kellene tenni hogy ezt elérje?
pl MM barátja vagy sp barátja vagy valami magyar sztáré
köszi
tegnap 16:28-nak
Szia!
Tudod az a gond, hogy mindkettő b.zi. De nézzük a dolgok jó oldalát. Remélhetőleg nem az lesz a következő kérdése, hogy hogyan mondja el a szüleinek, hogy terhes lett.
Utolsónak.
És ha b*i? Közöd hozzá? Nem szeretem egyik tini énekest se, de ez az általánosítás iszonyú idegesítő. Szerinted hány olyan ember van Magyarországon vagy a világon bárhol, aki meleg? Meg lehet, hogy nem homokos, csak éppen azt a stílust választja - nem tudom van-e barátnője.
Na még egy személy aki védi őket...
Még egy személy, aki idióta. Nem tudom Te mit szólnál hozzá, ha indokolatlanul a fejedhez vágnának ezt azt. Lehet Nekik se tetszik, csak nem foglalkoznak Velük, mert van ezer másik rajongójuk, akik szeretik Őket. Ennyit erről.
Nem szeretem egyik tini énekest se, de ez az általánosítás iszonyú idegesítő.
Te meg tipikus analfabéta vagy, aki általános iskolában nem gyakorolta eleget az értőolvasást. Pedig fenti soraim eléggé nyilvánvalóak... vagy egyszerűen csak veszekedni akartál? Mindegy, mindkettő szánalmas dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!