Mi jut eszetekbe erről a férfiról?
A napokban valaki feltett egy kérdést vele kapcsolatban, és nem sok jót szűrtek le róla azok, akik nem ismerték. Biztos lesz most is, aki felismeri, az ő véleményük is érdekel, de főleg azoké, akik nem tudják ki ez az ember.
a linkben benne van hogy Quimby :D bocsi. Bár eddig a csávó nevét sem tudtam...
Hát szerintem nincs igazi énekhangja, de a hangszíne mégis kellemes és van egyfajta sármja. Egyébként nem tudok róla semmit, így nehéz véleményt formálni.
19/L
Egyébként miért kérdezed?
Külső: Szerintem férfias megjelenése van, jó pasinak tartom, még akkor is ha 40 éves (akörül van), fiatalos, jól tartja magát. Jó a haja, jó ruhákban koncertezik, szép a nyaka kifejezetten.
Belső: Sok riportot hallgattam meg ami vele készült, iszonyat értelmes embernek tartom, bő szókincse van, szép és jó dalszövegeket ír, koncerteken jófejnek tűnik, tiszteli a zenekartársait. Ki tudott lábalni a drogfüggőségből, amiért tisztelem, és felvállalja ezt.
Kb. ennyi. Amúgy ő Kiss Tibi (Quimby frontembere, ha fogalmazhatunk így), Budapestbárban is énekel. Bocsi ha lelőttem a poént, de szerintem sokan tudják ki ő. Én imádom, nekem nagyon bejövős pasi, persze csak plátói, de na. Férfias. És kész. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!