Mit gondoltok és mi a véleményetek Mike Tyson-ról?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 11:08
1/8 dirtboy válasza:
Nem ismerem igazán az életét,pályafutását sem követtem nyomon.Azt hittem egy tiszteletre méltó boxoló amég meg nem láttam azt a mecsét amin kiharapott a másik füléből egy darabot.Azóta az gondolom hogy egy sportszerűtlen állat,kis köcsög ..............................anyát annak ki.......retardált.................opónak hogy lehet már egy meccsen ilyet csinálni
2/8 anonim válasza:
Kissé (?) elmebeteg pszichopata a srác. A fülharapós sztori csak egy a sok közül - pl. sitten is ült már erőszak miatt, de azt hiszem ezek elengedhetetlen velejárói a profi, nehézsúlyú bunyónak. Abban kiváló, de amúgy közveszélyes.
3/8 anonim válasza:
nagyon profi abban amit csinál, és tisztelem, de nem találkoznék vele egy sötét sikátorban (főleg ha dühös)
4/8 anonim válasza:
Amilyen egy profi (főleg nehézsúlyú) boxos. Kemény ha pipa megöl ha bulizós kedvébe van nagy parti arc és kitartó.
5/8 anonim válasza:
o volt a nehezsuly legfiatalabb vilag bajnoka.nem tudta mikor kell abba hagyni.barmit is tett o egy nagy showman es padlora kuldottegy par embert.egy igazi elmebajos bunyos :)
6/8 anonim válasza:
Majom, amúgy jó boxoló volt egykor!
7/8 Relly92 válasza:
Szerintem a legjobb nehézsúlyú boxoló volt, nem csak ütőereje, képzettsége és kitartása miatt hanem mert hihetetlen stílusa is volt. A másikfele: nemi erőszakra nem volt bizonyíték, az ügyvéd elbaszta, a fülharapós sztori meg nem csak az álattsága miatt volt, hanem mert az ellenfele végig fejelt meg vállal "ütött" és a bíró ezt figyelmen kívül hagyta ezért lett Tyson dühös és tette amit tett... Egyébként valóban egy állat de ez a legjobb benne...
8/8 anonim válasza:
Amíg nem lettek magánéleti problémái (1990) addig a legjobb volt utána már csak egy jó boxoló volt. Egyébként amiért egy állat volt azért is lett ennyire híres mindenhol. Hiába volt olyan jó boxoló az még nem elég hogy ilyen híres legyen valaki főleg ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!