Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Akkor most Justin Bieber-nek...

Akkor most Justin Bieber-nek téll gyereke lesz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 13:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Jó ideje azon elmélkedek, vajon a tisztelt kérdező szándékosan írta úgy a kérdést, hogy a számomra említésre sem méltó tini"sztár" teherbe ejtéséről kérdezősködjön. Ez esetben, nem. Nem valószínű. Ha pedig egy elcsépelt poénnak akartad stituálni, akkor: Ha-ha.

A sok csalódott gyerkőc megnyugtatására...Én eddig azt hittem, hogy mi magyarok nem számítunk naív nemzetnek. Tévedtem

Számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen elcsépelt és kiszámítható média-piárgépezete íly hatásos módon táncolja meg értelmes gondolatmeneteiteket. Nem hiszem, nem gondolom, hogy egy értelmes lény, elfogadhatónak találja ami itt folyik... Olyan egyértelmű, és az unalomig ismételten átlátszó folyamat, hogy 2, a fiatalok által népszerű újonnan kikavart """sztárt"""(értsd:celebet) összehozva, esetleg szimpátiaébresztéssel, megbotránkoztatással, sőt itt tapasztaltan, ellenségesség gerjesztésével oknélküli hírverést, és beszédtéma előállítását hozza létre.

Fogalmam nincs róla, hogy egy értelmes embert, miért befolyásol valakiről kialakított véleményében.

2011. aug. 10. 21:10
 12/22 A kérdező kommentje:

Öööhmm.. én meg tudod mit nem értek ? Hogy mi a f.asznak szónokolsz itt a számodra oly megvetett kérdésnél, amikor úgy is utálod azt a 'sztárt'. Nem kell itt fejetmosnod, drágaság.

Nincs jobb dolgod, mint beleszólogatni olyan dolgokba amik nem érdekelnek? Húzz el a balfenéken és csillogtasd máshol az 'intelligenciádat' !

2011. aug. 10. 21:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, hogy offolásra kényszerítesz, de a válaszadás, most épp óly illendő, mint az imént volt. Nem hiszem, hogy megérted, de egy magamfajta "balfeneken csillogatós" megkeseredett embernek fontos, hogy saját magát nyugtadgassa, ésszerűtlen "fejmosásokkal". A korral jár, hogy az ember felfigyel a társadalom hanyatlásainak okaira, és jobb esetben tenni próbál ellene, hasztalanúl. Valószínüleg a korosztájodnak, ez szánalomra méltó, és elitélendő, de lessz idő, mikor megérted.

Mellesleg, elhiszem, hogy korosztályodban, elfogadott a másikat, "drágaságom" jelzővel illetni, de én sem a korosztájod, sem a férjed nem vagyok. De, egy szóval sem utaltam unteligenciámra, amit megemlítettél, így ez betuttam egy bóknak (a két '- jelet betudom dísznek :))

2011. aug. 10. 21:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Magyarul egy vén f.asz vagy, aki mivel jobb dolga nincsen, beszólogat a fiataloknak:) Na hát akkor nem is érdemes folytatni ezt az 'eszmefuttatást'. Szerintem keress a korosztályodból 'vitapartnert'.

Remélem, nem zavar, hogy tegezlek. Csak mert egy csepp tisztelet sincs bennem :D

2011. aug. 10. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Folytassátok még!!!

[link]

2011. aug. 10. 22:10
 16/22 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. aug. 10. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Ne hülyéskedj! Justin Bieber csaj! Neki nem lehet gyereke! :D
2011. aug. 28. 16:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

....

Épp ezért lehetne gyereke! -.-

2011. aug. 29. 08:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Szóval akkor most azt mondod, hogy Selena Gomez ejtette teherbe? :D Így születnek az újabb hírek: S. G. nem is csaj hanem pasi!
2011. aug. 29. 09:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Szóval te meg most azt mondod hogy Selena Gomez leszbiés ezért van Justinnal?

Am meg én szóval sem mondtam h Selena pasi!

De más pasival is b*szhatott....

és mivel csj könnyen lehet hogy szül is majd egy egy kicsi Dzsááásztinkát!

2011. aug. 29. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!