Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ez az illető...

Szerintetek ez az illető lefizeti a Fókuszt?

Figyelt kérdés

Róla lenne szó:

[link]

Direkt nem írtam ide a nevét. Ezt én abból gondolom, hogy lefizeti, hogy szinte minden riportban benne van. De miért pont ez a személy? Sokkal jobban örülnék neki, ha a Nagy Négyes "tagjait" vennék elő. Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek?

2011. aug. 5. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

*jav.

"ezzel 2 napig sikerült..."

bocs az előbb kimaradt a a 2-es szám:P

2011. aug. 7. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyébként sztem téged nem fog meggyőzni, amit írtam hiszen nem fogod elismerni, h az általad "nagy négyesnek" nevezett csapat is pont ugyanilyen hasztalan médiaarc és bábfigura, mint Béci, vagy akármelyik más celeb!! Semmivel se jobbak.

Mivel te őket kedveled,Bécit meg utálod, nem feltétlen az igazságra vagy kíváncsi..

De hidd el a Alekoszék se jobbak..

Amúgy meg szíved joga akárkit utálni vagy szeretni..

De jó lenne ha nem ilyen példaképeid lennének mint Éva vagy Olivér..

2011. aug. 7. 10:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem ők a példaképeim, hanem egy történelmi személy. Tudni akarod, hogy ki?
2011. aug. 7. 11:13
 14/16 anonim válasza:

Talán azért van ő állandóan a Fókuszban mert ő csinál is valamit.

Meg kb.már nincs is meg a 'nagy'négyes..Éva és az Alekosz nincsenek is jóba.Szandiról nem is hallani már semmit.

Olivér meg csak fellépésekre megy nem nagyon csinál azon kívül semmi érdekeset akkor kb.Alekosz se.max.talán Éva.

Kell ennél több?

Külömben is persze,hogy állandóan a Bécit adják..tábort csinált,új száma van,és még rengeteg érdekes dolgot csinál szóval szerintem ez elég ok volt a kérdésedre.;))

2011. aug. 7. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:

nem tudom ki a példaképed!!

de ha nem ValóVilágos akkor máris szimpatikus vagy:)

2011. aug. 7. 17:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Megmondom, hogy ki a példaképem. Egy történelmi személy, Bartolomeo Borghesi, a numizmatika atyja.
2011. aug. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!