Láttad a tegnapesti Fókuszt? Mi a véleményed arról a térképen kirajzolódó arcról és az összehajló fákról?
Hát , nem tudom,már elég sok "jel" van Jézusról meg ilyenekről,pl az izlandi vulkánban is kirajzolódott valami "ördög-forma" :D nem értem ezeket...
de az energiamező az kemény...
pont ott nincs fű:D
Engem nagyon érdekelnek az ilyen témák. Megnéztük több helyen is a térképes arcot, és még a fülét is tisztán ki lehet venni. Nem vagyok vallásos, de azért nagyon érdekelne, hogy ha ilyesmi bárhol feltűnik, miért Szűz Mária, vagy Jézus arca vehető ki. És lehet tudományos magyarázat arra, hogy mitől látszik olyannak, amilyennek, de miért pont ez a két arc ismerhető fel?! Erre ugye azt mondják, nem is tudjuk, hogya néztek ki. Viszont mindenhol ugyanúgy vannak ábrázolva, és ezeket az arcokat lehet tökéletesen felismerni.
Az összehajló fák? Elmennék, megnézném. Ezt nem lehet tudományosan megmagyarázni, pl. uralkodó szél stb..., itt az energiamező lehet a magyarázat, amit ne akarjon egy tudós se félremagyarázni. Mert a dobogókői dobogó kő is dobog!!! Én hiszek az ezotériában, a reinkarnációban, és a földön kívüli életben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!