2/13 anonim válasza:
Nem igazán, mert látszik, ha nem lenne pénze cicomázni magát, egy átlagos, semmitmondó nőre hasonlítana.(most sem sokkal több)
3/13 anonim válasza:
10-ből 8. Smink nélkül lehet, hogy csak 6.
5/13 A kérdező kommentje:
2011. aug. 2. 22:21
6/13 anonim válasza:
Nem néztem ezt a máricsujjos izébizét,de így ahogy láttam róla képeket tök átlagnak nézett ki.Bár most nézem smink nélkül és tényleg szép :) De sztem a barna haj jobban állna neki :)
7/13 anonim válasza:
"Smink nélkül" - és össze vannak ragadva a szempillái a sok spiráltól... És ez csak az ami elsőre szembetűnik.
8/13 anonim válasza:
Szerintem is marha szép nő és a Triunfo del Amor és az Árva angyallal nagyon befutott :)
9/13 anonim válasza:
Szépnek szép,de szerintem átlagos..minden 3-ik lány így néz ki: barna szemek,fekete haj..Egy ismerősöm tökre hasonlít rá :O
10/13 anonim válasza:
ja,hát igen,szempilla spirál befigyel,és most figyelem ezen a képen mintha csak az oszt.társamat látnám :O Bár ő nem ilyen szép :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!