Mit gondoltok Bill Kaulitz füléről?
Hát, én inkább maradok a kispolgári életnél, én nem akarok olyan magasságokba eljutni, mint ő... =P
Amúgy ez az életforma Középföldén hol található meg?
Hát persze. Megértelek, hogy maradni akarsz, ahol vagy, nyilván nem szereted a csalódásokat:D
Egyébként nem, nem Középfölde, most nem a te családfádat kutatjuk:]
Igazad van, nem Középfölde, onnan én származok, de ez a Bill Kaulitz gyerek a Négyszögletű Kerek Erdő szülötte. De minimum Százholdas Pagony! =)
Tulajdonképpen azért nem akarok olyan magasságokba eljutni, mint ő, mert nem vonz a modell pálya, ráadásul alacsony is vagyok hozzá (174 cm), ha mégis az szeretnék lenni egy elvetemült pillanatomban. Meg nem vagyok egy túlságosan kigyúrt gyerek, de hozzá képest Schwarzenegger vagyok... =P.
De a legfőképpen azért nem akarok oda eljutni, mint ő, mert azt a stílust, amit ő képvisel, meglehetősen cinikus/szarkasztikus megjegyzésekkel szoktam illetni (meg úgy alapjában véve szerintem a férfi az nem így néz ki, hanem mondjuk mint Indiana Jones, de a legjobb példa mégis csak Chuck Norris :D), most is nagy erőlködések közepette tudom magamat visszafogni, ami hol sikerült, hol nem =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!