Christiano Ronaldo látens meleg lenne?
Figyelt kérdés
Ez megmagyarázná, hogy miért béranyától van gyereke és hogy miért váltogatja így a csajokat (bizonyitási vágy)
Persze lehet, hogy nem így van, ezért kérdezem. Engem az se zavarna ha az lenne, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok
2011. júl. 28. 14:50
1/6 1Roberto1 válasza:
Ha két fülbevalót hord akkor az.
2/6 A kérdező kommentje:
van egy haverom aki kettőt hord :D ( és am szerintem ő látens...)
2011. júl. 28. 15:23
3/6 anonim válasza:
az nem is béranya, hanem volt egy furókalandja egy csajjal az meg teherbe esett, de nem bér anya,am meg nem meleg csak metroszexuális, de manapság már sok pasi az
4/6 anonim válasza:
2.-nak igaza van, metroszexuális "csak".
Amúgy szerintem az összes focistában van bi hajlam.
5/6 anonim válasza:
Miert foglalkoztat teged ez???
Talan te is gay vagy?????xDDD
6/6 anonim válasza:
A gyereke egy futó kalandból van. Pénzzel elhallgattatta a csajt és elvette a gyereket. Nem tudom a szexuális élete miért érdekli annyira az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!