Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bud Spencer még él? Sokak...

Bud Spencer még él? Sokak szerint már meghalt.

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
nem halt meg nemértem mit nemlehet ezen megérteni. ha meghalt volna nem egy kiceszett magyar oldal írná meg hogy meghalt. hát nem magyar szarmázású akkor mia fa**ért pont egy magyar hírportálon jelenne meg csak a halálhíre. google egyetlen egy külföldi oldalt sem dob ki ami ezt a hírt megírná. kitaláció az egész.
2013. febr. 10. 12:21
 22/29 anonim válasza:
53%

Elhunyt Bud Spencer?

Akinek halálhírét költik, sokáig él – tartja a mondás. Nos, a 83 éves Bud Spencernek szerencséje van, nyert pár évet…

Mint arról a MediaMass portál beszámol, a népszerű színész halálhíre pénteken kezdett terjedni az interneten. A sztár Facebook-oldalán hamarosan megjelentek a rajongók részvétnyilvánításai. Voltak azonban, akik figyelmeztettek: a hír nem jelent meg egyetlen fontosabb olasz hírszájton sem, azaz csakis álhírről lehet szó.

Szombaton aztán a színész hivatalos képviselői is jelezték, hogy Bud Spencer él és jól van, sőt, nagyon jól szórakozik azon, hány híresség felült a hoaxnak.

Nem zárhatjuk ki, hogy a színész halálhíre hamarosan a magyar oldalakon is terjedni kezd – ha pedig barátaik is megosztanák a szomorú hírt, linkeljék be nekik ezt a cikket. Bud Spencernek pedig hosszú életet, jó egészséget kívánunk!

[link]

2013. febr. 10. 12:24
 23/29 Klayura ***** válasza:
100%
Igen, én is bedőltem a kacsának! Bud Spencer azaz,Carlo Pedersoli él és virul :D
2013. febr. 10. 12:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Természetes él! Itt a cikk a lájkvadászokról:

[link]

2013. febr. 10. 12:58
 25/29 Klayura ***** válasza:
100%
Kacsa volt!!!!
2013. febr. 11. 04:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Most mondja a fokusz h jol tartja magat az oreg -,-" semmi baja sincs
2013. febr. 11. 20:25
 27/29 anonim válasza:
100%
Èl
2013. febr. 13. 18:03
 28/29 m.lillus22 válasza:
100%
Kiirták hogy kamuhír volt!!! Még él és virul,ha meghalt volna már az egész világsajtó errõl beszélne!! Szoval nyugi még el
2013. júl. 5. 08:52
 29/29 anonim válasza:
81%
Junius 27.Én vagyis tegnap sajnos eltávozott közülünk es most mar nem álhír :( RIP egy fantasztikus embert veszített el a vilag.Egy fantasztikus sportolót,színészt egy apát.
2016. jún. 28. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!