Bud Spencer még él? Sokak szerint már meghalt.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:06
11/29 anonim válasza:
ez engem is érdekelne hogy igaz-e... facebookon olvastam
12/29 anonim válasza:
TUTI KAMU semmi más cikket nem találtam a haláláról, csak azt az egyet, amit töröltek aztán a sok hülye egyből elhiszi... ne hagyjátok már magatokat ilyen könnyen becsapni...
14/29 kovvik100 válasza:
Ma reggel halt meg 83 évesen :'(
15/29 Pittmanka válasza:
sajnos a hír igaz:( meghalt:'(
LEGJOBB SZÍNÉSZ VOLT A VILÁGON AZ BIZTOS
B.S 4ever
16/29 anonim válasza:
Kamu hogy meghalt, akkor tv-ben is meg minden hírportálon ez menne.. csak ez a ratyi magyar oldal írt róla, egy darab külföldi oldal nem írt róla..
17/29 kovvik100 válasza:
HA NEM HISZED NÉZD MEG ESZT : [link] VAGY IRD BE A GOOGLE KERESŐBE HOGY "2013.02.10 Bud Spencer elhunyt" Na akkor rájössz h igazak a hírek :(
18/29 anonim válasza:
Embereeeek..
itt irják hogy ez egy kamu hir volt. akkor hogy halt volna meg?
de este majd elválik ha benne lesz a hirekben akkor meghalt ha nem akkor meg néhányan kapták a horgot hogy megoszzák facebookon a kamu hirt ezzel növelve az oldal népszerűségét ami kirakta..
20/29 G' válasza:
Ha igaz, akkor most júniusig Bunyó Karácsonyig fog menni a tv-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!