Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Frank Iero jó...

Szerintetek Frank Iero jó pasi? (kép)

Figyelt kérdés

Pontoznátok 1-10ig? :D Amúgy a My Chemical Romance gitárosa. 164 cm , 29 éves. Barátnőmnek nagyon tetszik, nekem nem. :D [link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 26. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

ez egy csíra.ez tetszik a barátnődnek?

ez még az 1-et se éri el.ez egy szánalom.

órákig tudnám gyalázni ha nem lennék fáradt.de még így is,ha azt megérdemelné de nem.

ez naggyából az sp kategória.

na jó ő 0

ez a faszi meg 0 és 1 között.(azért mégis jobb)

16/F

gondolom a lányokat kérdezted,nem a fiúkat,de ezt el kellett mondanom.

2011. júl. 26. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:

haha :D

Igazából mindenki válaszát várom, minél többen írjatok légyszi :D Csak őszintén ;)

2011. júl. 26. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Átlagos.

1-10:6-7

Picit alacsony, de szép a szeme :)

16/Ł

2011. júl. 26. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocsi,1. vagyok.

Tegnap kicsit elfogult voltam mert fel is húztak kicsit éppen mielőtt írtam.

Tehát ha ez is a véleményem kicsit ki tudtam volna fejteni egy kicsit (sokkal)finomabban is.Gondolom magadban gondoltad hogy egy szánalmas tajnigger bunkó vagyok.Most megpróbálok nem az lenni.tehát:az 1,és 3.képen........azt hagyjuk.a 2,és 4. képen szalonképesebb.Lenézni sem szabad pláne egy hétköznapi embernek mert,ő már elég sokat rakott le az asztalra,amíg pl.én semmit ami említésre méltó.Azt hogy hogy néz ki jól vagy rosszul,azt én pontosan nem tudom megítélni,mert én csak a lányokat tudom(szerintem ez normális is azért).És gondolom hogy minden lánynak más az ízlése,és biztos sokaknak bejön.A hírnév a pénz meg az elért sikert nyilván megérdemli,biztos sokat kellet érte dolgoznia.

Pontozni nem pontoznám mert mint ahogy mondtam én csak a lányokat tudom,de azzal hogy 0,és 1 között,azzal eléggé túloztam.Azt hogy heteró-e azt nem tudom,de mondjuk hogy igen.

16/F

Remélem most azért nyugodtan megfogalmazva nem olyan szánalmas mint tegnap.

2011. júl. 27. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Megkérdezhetném azért hogy hány évesek vagytok a barátnőddel.

16/F

2011. júl. 27. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:

15:36 "Azt hogy heteró-e azt nem tudom,de mondjuk hogy igen."

Igen, az. Van egy felesége (Jamia) és két lánya (ikrek, Lily és Cherry).

Egyébként 11 :D A haja meg a tetoválásai nagyon jók /Saját vélemény, nem kell velem egyet érteni.../. :)

Ő az egyik kedvenc gitárosom, de szerintem énekesként is jó. :))

2011. júl. 28. 10:23
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

Hát ilyen elég érdekes dolgokat csinálnak a színpadon :D Amúgy 15 évesek vagyunk :) Ja és köszi a válaszokat, írhattok még :D

2011. júl. 28. 11:35
 8/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Sok lánynak tényleg bejön de nekem egyáltalán nem.
2011. júl. 28. 22:00
 9/10 w1e2r3 válasza:

elfogult vagyok, mert a kedvenc bandámban játszik, de... oké, lássuk csak be, nála azért léteznek helyesebb emberek. a hetero mivolta meg múltjára tekintve kétsége vonható. nézzetek utána gúgli bácsinál a frerard varázsigének, és rögtön csodálkozni fogtok, hogyan lehet kettő, azaz kettő gyereke. xD

de amúgy tényleg bírom őt, fanok, ne szedjetek szét!!

2011. aug. 18. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt, hogy aranyos :)
2012. márc. 8. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!