Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted kik azok a "mai"...

Szerinted kik azok a "mai" sztárok?

Figyelt kérdés
Akik nem tűnnek el egyhamar, hanem jó pár év múlva is fent maradnak? (színész, énekes...stb. egyaránt jöhet)
2011. júl. 21. 18:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Wolf Kati biztos. Akkor a VV4 villalakók, meg még az Ezel szereplői is jöhetnek a sorba.
2011. aug. 5. 11:49
 22/30 A kérdező kommentje:
hát azért VV4 szereplőit egyáltalán nem sorolnám a sztárok kategóriába:D
2011. aug. 5. 11:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Én meg Bíboros Jusztinát és társait nem. A villalakók igenis sztárok.
2011. aug. 5. 13:39
 24/30 anonim ***** válasza:

És mitől lettek sztárok? O.o

Gyerekek, lehet hogy én értelmezem félre a kérdést,de nekem úgy jött le, hogy kik azok akik érdemesek arra, hogy sztárnak nevezzük őket, pont az a lényege, hogy nem azok akik "celebnek számítanak". Akkor már Justin előbb nevezhető sztárnak, mint bármelyik villalakó, te jó ég... :/

2011. aug. 5. 14:08
 25/30 A kérdező kommentje:
Hát akkor nyilván én vagyok a hülye:D De az én világomban az számít sztárnak aki letett valamit az asztalra, és a kérdést is így gondoltam....
2011. aug. 5. 14:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintam menj asni, kedves Valo Vilag imado! :DD
2011. aug. 5. 14:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Egy biztos NEM az Sp meg az ilyenek akiknek meg van csinálva géppel a hangjuk, mert h élőbe ha énekel közel sincs a hangja ahhoz, amikor pl. egy klippben énekel!!!
2012. jan. 5. 19:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Ezelesek
2012. jan. 5. 19:45
 29/30 anonim válasza:

Szerintem nagyon sok van aki csak balhézik,és ettől olyan "nagy sztár"... -.-"

Ezt már nem tudom hol olvastam,de azt hiszem igaz.:

"Nem az lesz sztár,aki állandóan az újságok címlapján szerepel,mert épp újra szakított 2 hét után a legújabb "szerzeményével". Hanem az,aki ha azokat bánat éri,akik biznak benne,vigaszt tud nekik nyújtani..."

Bocsánat,tudom hogy nem pont a kérdésre válaszol,de egy kicsit ideillőnek érzem.

2012. júl. 30. 22:06
 30/30 anonim ***** válasza:

Írta valaki tavaly Alekoszt. Na ő jól elsüllyedt! Igaz, rossz lóra tett a tv2-vel... Na de a VV1-2-3-ból sem sokan vannak már fenn.

VV2 Anikó és VV1 Majka és VV3 Ágica és Anett az aki még úgy szerepel, meg a VV4 kapcsán előjött még Milo is, de ő csak átmenetileg.

2012. júl. 30. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!