Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted kik azok a "mai"...

Szerinted kik azok a "mai" sztárok?

Figyelt kérdés
Akik nem tűnnek el egyhamar, hanem jó pár év múlva is fent maradnak? (színész, énekes...stb. egyaránt jöhet)
2011. júl. 21. 18:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
51%
Lady Gaga szerintem nem felejtődik el egykönnyen(mondjuk én nem szeretem a számait)
2011. júl. 21. 23:41
 2/30 anonim ***** válasza:
51%

Adam Lambert, Gaga.

Meg persze van egy csomó ígéretes tehetség, kérdés hogy a fiatalok mennyire vevők az igényes zenére.

2011. júl. 22. 10:53
 3/30 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan a kérdésedre kellene válaszolni, akkor: Alekosz, Éva, Olivér....., de ezek az emberek sohasem lesznek sztárok. Vannak nagyon szép hangú énekeseink, ha már a magyarokról beszélhetek, színészeket hirtelen nem tudnék mondani.
2011. júl. 23. 18:57
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Körülírom, okés?!

Mai sztár:

- semmi tehetség

- "menőnek" mondott kinézet (tehát nem ágról szakadt)

- pénz, pénz, pénz és még több pénz!

- ha énekes: férfiak esetében a nők, szex, pénz és pia a téma, lányok esetében a férfiak, szex, tánc, "loosing control" és az "i wanna lick your cahmpagne!" a téma.

- tudjon inni és bulizni, de azt nagyon!!!!!

- pénz, pénz, pénz!!!

- legyen igényes háza és kocsija

- mindig balhézzon, találjon ki valami hazugságot, hogy magához vonzza a sajtót!

- tudjon legalább sz*rul rappelni

- legyen nyálas hangja és énekeljen mindig a szerelemről!

- ha énekes: mindig legyen benne a dalszövegeiben, hogy "oh", "baby", "love", "i love you", "party", "loose your mind", "loosing control", "fuck", "babybabybabybaby" , "dance with me", "come to me" , "oh babeh"

- ha színész: minimum legyen meg 11 éves, de ne legyen 20, legyen jó humorérzéke (ami normális esetében megközelíti a békas_ggét), legyen hülye/játssza el azt, tudjon hülyén nézni, ne tudjon táncolni, a hangja legyen "mű" (tehát autotune)

- minden esetben drogozzon, cigizzen vagy fogyasszon sok alkoholt! Ha lehet mindig legyen berúgva!

Mostmár csak ki kell bogarászni kikre gondoltam!

Például az utolsó előtti szempont a Disney Channel-re vonatkozik, pontosabban a Shake it Up! (Risza fel!) színészeire.

De aki szereti őket, szeresse őket! Peace.

2011. júl. 23. 20:52
 5/30 A kérdező kommentje:

Könyörgöm értelmezzétek már a kérdést...

Utolsó, nem gondolod, hogy kissé szánalmas ez az általánosítás? Szívem nem a Disney üdvöskékre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy "mai sztárok"

Hidd el vannak köztük tehetségesek, kicsit légy nyitottabb a mai dolgokra, nem kell egy valaminél leragadni, és mindent lesz*rozni ami újszerű ;)

Olyanok válaszát várom, akik értik a kérdést köszi!

2011. júl. 24. 11:39
 6/30 anonim ***** válasza:

Szerintem Péter Szabó Szilvia is sokáig fenn fog maradni, bár időlegesen visszavonult, de remélem hamarosan újra ad ki lemezt!

Igaz, ő nem tudom mennyire "mai", mert már elég régen jelent meg az első lemeze.

2011. júl. 24. 18:42
 7/30 anonim válasza:
Szerintem Szabó Zsófi. És nemcsak azért apukája híres.
2011. júl. 24. 19:24
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Bruno Mars, Adam Lambert, Lady GaGa és még Britney Spears neve is sokáig fennmarad.

Talán még a mai disco számok szeretőinél David Guetta vagy Tiesto.

Még talán fennmarad Pitbull neve is, vagy Rihanna, vagy akár Beyoncé neve is.

[őket azért mondom, mert sokan ismerik őket.]

2011. júl. 24. 21:42
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Akiket irtatok, azoknak legalabb a felet nem ismerem xDDD

Nem lesz most mar senki halhatatlan, mint Jackson, vagy a Stones!:) Egyszeruen nem egyediek, nem alkottak korszakot...

10 ev mulva teljesen masok lesznek sztarok xDDD

Egy atlag tininek meg teljesen mindegy mit tol bele a Viva, vagy az MTV xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. júl. 24. 22:32
 10/30 anonim ***** válasza:
Who the fuck is Szabo Zofi????XDD
2011. júl. 24. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!