Mi lett Veronikával? (Alekosz)
Figyelt kérdés
Valami volt a Fókuszban hogy most xy-al van,de nem tudom mi van Verával!?
Légyszi küldjetek linkeket/Videókat!
Kössz!
2011. júl. 16. 09:36
1/4 dirtboy válasza:
és mit változtat az életed ha meg tudod hogy kivel van Veronika,neked attól jobb lesz????
2/4 A kérdező kommentje:
Nem veronika érdekel hanem Alekosz!
2011. júl. 16. 11:34
3/4 dirtboy válasza:
alekot bírtam a valóvilágban de most már őt is leszarom mert már nagyon beképzelt lett,nem tudja hogy kicsoda ő meg elvan szállva a gondolataival és úgy gondolja hogy mindenki hülye és amit ő gondol az a helyes és annak úgy kell lennie. Nem érdemel meg egy nőt sem mert egyiket sem tiszteli mindet átbassza és keresi a következőt csak az a baj hogy a mai lányoknak ez bejön mert ismert és akkor már tuti csávó szóval van következő mindig. ez az én véleményem a dologról különben Veronikával csakugyan nincsenek együtt én is hallottam most aszem valami szőke csaj van vele de már lehet hogy az is ment a levesbe és még újabb van
4/4 Christina A. válasza:
Nem kell ezekkel a hülye kis sztárocskákkal foglalkozni..
Pillanatok alatt ,,híresek" lesznek( már ha ezt annak lehet nevezni) Majd, 2 perc múlva ejtve is vannak...(:
Foglalkozz mással... Alekosz, mára biztos teljesen megzakkant!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!