20:35 xD szánalmas vagy, olvassd már vissza mit írtam és kicsit értelmezd, mert attól, h nem tudsz szöveget értelmezni még nem azt jelenti, hogy más nem tud fogalmazni:D:D Majd ha elvégezted a 8 általánost, akkor újból visszatérhetünk erre a témára
2011. júl. 12. 21:31
12/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van! :D De szerintem az egész VV egy átverés megmondják nekik mit csináljanak és megcsinálják és kapnak egy zsák pénzt és hogy lehet Bécinek egy 200.000 ezer forintos klipje ami szerintem bűnszar XD! Honnan van erre pénze na? Nem kell gondolkodni!
2011. júl. 13. 10:11
13/21 anonim válasza:
Azért görög hős, amiért majka ózdi hős!
2011. szept. 25. 11:39
14/21 anonim válasza:
Köze nincs sem a görögökhöz, sem a kultúránkhoz. Én görög vagyok, itthon és a rokonoknál csak görögül beszélünk. Dédszüleim nem is tudnak magyarul. Ismerjük a görög táncokat, zenéket, a konyhát. A keresztnevem is görög, görög katolikus templomban kereszteltek meg.. végtelenségig sorolhatnám. Nem a szívünk csücske pont ezért hogy görögnek kiáltja vagy kiáltják ki ezt a jó tartású magyar úriembert. Ahogy nekem sem a többi Magyarországon élő, kultúrát és nyelvet gyakorló görögnek sem hogy egy fecskegatyás, kajla hátú, zugivó főműsoridőben görögösködik...ahelyett hogy büszkén vállalná magyarságát hiszen szép multú és kultúrájú a magyar nép. Sose fogom megérteni az ilyet
2011. dec. 30. 22:18
15/21 anonim válasza:
Valóban nem tűnik nagyon görögnek Alekosz, de eléggé barátsgtalan és cinikus az, amit írsz! Jó kiállású, ugyanakkor megalázó, hogy görögnek titulálja magát, az ilyen legyen csak magyar! Úgy látszik minden görögnek hasonlóan értelmes a gondolkodása, mint Alekosznak. Görög-magyar ellentétet szítasz. Idáig nem gondoltam, hogy a görögök olyanok, mint az Alekosz. Kezd fordulni a dolog! Soha ne fossz meg senkit attól, aminek tartja magát, mert nagyon rosszul sül el! Sértő azt mondani, hogy minden magyar ilyen, vagy minden görög! Ő Alekosz és nemzetiségtől független negatív személy!
2011. dec. 31. 09:37
16/21 anonim válasza:
Nem általánosítani szeretnék mert hülye a normálisok közt mindenhol van. De ha valaki megtudja hogy görög vagyok egyből evvel az emberrel csapkolódik hogy ő is az ő is az, hidd el ha egy hasonló karakterű ember külföldön magyarnak adná ki magát úgy hogy te is ott élsz az nem esne jól. Eszem ágában sincs ellentéteket szítani, hiszen én is itt születtem, nőttem fel,
itt vannak a barátaim stb. Egy vidéki szórakozóhelyen ő volt a vendég, a Sirtaki szólt amikor felment a dj mellé, hát én azt hittem belefutok a dekopírfűrészbe. Na akkor kezdett el engem is érdekelni a dolog, nem hogy hadjáratot indítok ellene de ha valahol meghallom közlöm hogy a tehetségtől duzzadó úr nem, ő nem görög.
2011. dec. 31. 11:06
17/21 anonim válasza:
Ne tedd! Tudom nem esik jól és értelek, csak az ellenkezője lesz, azt látják, hogy ellenséges vagy, Alekosz meg agyalágyult. 1-2 év elteltével elfelejtik. Győzike meg magyar ésha külföldön híres lenne, nem kezdeném magyarázni, hogy ő cigányfos, hanem elfogadnám, hogy legyen magyar, de nézzétek itt vagyok én is és magyar vagyok, de nem hasonlítunk másban. Hidd el jobban jössz ki ilyenkor. Nem jó elhatárolódni mástól feltűnően, legyél diplomatikusabb. Görögöket sokan szeretik amúgy is, csak most egy majom van a porondon. Több energiát adsz annak, hogy az emberek emlékezzenek arra, hogy a görögök utálják a "görög" alkeszt. Így még görögebb lesz :)
2011. dec. 31. 11:19
18/21 anonim válasza:
Igazad lehet. Bocsi ha az előbb tényleg félre érthetően írtam, nem volt szándékom vagy célom. Be úgy a buli után be voltam pöccenve rá. Bár a menyasszonyom is csak röhög rajtam hogy milyen hülye vagyok.
2011. dec. 31. 11:25
19/21 anonim válasza:
Görögök miatt mondom és szerintem érzed, hogy jót akarok! Görög sokmindenre büszke lehet, olyannyira, hogy Alekosz nem oszt nem szoroz. Magyarok viszont még nem tanultak meg büszkék lenni, pedig egészséges dolog hálásnak lenni azért amink van, még akkor is, ha ez magától jár!(származás)
2011. dec. 31. 11:34
20/21 anonim válasza:
Ez csak egy bulvárcimke, nem érdemel elemezgetést, vagy bármilyen érzelmi megnyilvánulást.......:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!