Mit gondoltok Darren Criss-ről?
Figyelt kérdés
Külsőre,színészi teljesítményét tekintve, és mint énekes?2011. júl. 5. 12:00
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpi. Remek a hangja és a Glee-ben is jól játszott. Állítólag nem meleg ami mégjobban növeli a színészi teljesítményét hiszen a Glee-ben egy sráccal csókolózott :)
3/5 anonim válasza:
Rajongó jelentkezik! Imádom a hangját, nagyszerű színésznek tartom (jó-jó tudom, nem James Dean, de akkor is!). Láttam a Glee-ben, A Very Potter Musical-ben, az I Adora You-ban, és a Döglött akták egyik epizódjában, megvan a HUMAN EP tőle, szóval szerintem elég hardcore fan-nak számítok. A dalok, amiket ír, nagyon tetszenek. Szerintem nagyon jól néz ki és valóban, az előző hozzászóló jól tudja: nem meleg. Az egyik interjúban legalábbis azt nyilatkozta, hogy meleg közösségben nőtt fel és neki az egyik legnehezebb dolog pont az volt, hogy ebben a közösségben coming out-oljon, hogy hetero.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 23. 10:47
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki! Nagyon cuki a göndör haja. Rendkívül tehetséges színész, a sorozatokban,ahol pár részt jatszott nem láttam, de Gleeben imádtam Blaine karakterét, Girl most likely-ben is jól alakított, A Very Potter Musical-ben szintén zseniális. Dalait ő írja, az AVPM számait is ő írta és az összes annyira jo.
Nagyon csodálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!