Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Komolyan, Kaszamok! Mi a...

Komolyan, Kaszamok! Mi a bajotok Miley Cyrussal? :O

Figyelt kérdés

Rettenet sok erkölcstelen videó terjeng róla,hogy milyen ő. Hogy egy r*nc meg k* -komolyan ez rosszabb mint áhh,meg se birok szólalni. Nekem se a szívem csücske,de ez sok. Egyszerűen csinálok valamit és ezeket látom. Mellékesen név nélkül bevallom szerintem egész jó a sorozata,és a zenéje se rossz.

Amugy pedig olvastam a könyvét ,hogy mennyire nehéz volt neki ezt a szerepet megkapnia,és hogy mennyit szenvedett vele.

17L

2011. júl. 2. 15:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
nem az apja miatt kapta meg. Hanemmert úgy gondolták,hogy ő tetszene az embereknek (lehet kicsit férretalálták,vagy csak féltékenyek..)
2011. júl. 3. 11:20
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Mindenek előtt én kijelentem, hogy nincs vele bajom. Bírom a zenéjét, sőt, a Hannah Montanát is szeretem, a hétköznapi stílusa is jópofa. Szóval nekem szimpi, annak ellenére, hogy nem ismerem, és lehet, hogy szöges ellentéte annak, ami gondolom róla.

Szerintem -nem leszek most népszerű- de azért ebben van egy adag irigység is. Adott egy lány, aki nem valami szép, és tehetsége sincs túl sok, nem valami karizmatikus, mégis híres lett. Pedig mennyi nála szebb, tehetségesebb, karizmatikus ember van, aki nem ér el "semmit", pedig sokkal jobban megérdemelné. Persze, hogy ez sok mindenkit zavar. Miért ő, miért nem én? Természetesen megkaphatom, hogy "hát én nem irigylek tőle semmit", meg hasonló hisztérikus válaszokat, de azért melyik tini nem akar híres lenni? Nem valami kevés. Bevallom, álmatlan éjszakáimon én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha az egész világ ismerne, és mindenhonnan kapnám a rajongói leveleket. Álom, álom, édes álom...:)

Szóval ez az "irigység" az, ami miatt nem kedvelik általában a tinisztárokat.

2011. júl. 3. 16:13
 23/26 anonim válasza:
100%
az hogy börbugyiba rohangász vásárlás mániás nem mutat jo példát a gyerekeknek és ö is elavult ...
2011. júl. 6. 17:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Talán azért mondják rá, hogy ku*va, mert félmeztelenül pózol.
2011. júl. 9. 11:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Amúgy én régebben úgy ahogy szerettem, de miután már az egész csaj nem más mint mű.. Hát nem is tudom.

Amúgy meg az, hogy valaki gazdag és híres az elegendő ok arra, hogy egoista, bunkó legyen.. Oké, idáig nem szólok bele. De mi az, hogy ez természetes? Csak azért mert híres, megvan neki bocsájtva? Hát hogy van ez!?

2011. júl. 9. 11:56
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy amerikai propaganda és divatteremtő és az emberek kizsebelése.Ja és 17 évessen ne mond azt, hogy kamasz mert te sem vagy felnőtt a magad korával majd az leszel kb. 23 éves korodba,én se egózok a 16 évemmel.Csoki
2011. szept. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!