Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most komolyan ez a kis nyiváko...

Most komolyan ez a kis nyivákoló herezacsi Magyarország új tinisztárja?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=M1ENI6Qtc8o&feature=related

Olyan, mint Justin Bieber, komolyan.

2011. márc. 21. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ja a magyar Justin Bieber -.-
2011. márc. 21. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Pffffff ISTENEEEEM!

Hát még hasonlítani is akarnak arra a kis szutyokra?:D

Pfff xDD

Ez az utánozós téma amúgy is gáz. Semmi önálló stílusa nincs...

Kicsit utánanéztem - 14 éves. Ilyen fiatalon tönkrebasszák csóri gyerek életét.

2011. márc. 21. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
ja tönkreb*szák az életét, viszont egy csomó zsét kap cserébe
2011. márc. 21. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

.... ő és Justin Bieber... ?? ugyanmár...

MM-mel nincs bajom, helyesnek mondható, 14 éves fiú... a hangját még igazán nem tudjok hogy milyen, elég gépszerű. a dal dallamos, a TV nyomja, több hallgatás után megszerethető, belédrögződik. a műsorok alapján szimpatikus. jófejnek, kedvesnek, értelmesnek mondható.

de különösebben nem vált nagy kedvencemmé.

szerintem el kell fogadni, hogy van aki szereti, nem fikázni kell... ha nem tetszik akkor ne is foglalkozz vele, neki csak jó ha foglalkoznak vele...

(Justin Bieber az, aki élőben is tud énekelni, több millió lány imádja, (fiúk is szeretik a zenéjét, bár neki az mindegy, amíg van közönége) mindene megvan még csak 17 éves.. ja és Usherrel, Chris Brownnal, dolgozik eggyütt... fellépett már Will.I.Am-mel is... Justin Timberlake versenyzett érte... nekem még az sem biztos, hogy láthatom őket valaha, egy nyanvadt koncerten a 120. sorból...) vélemény...

2011. márc. 24. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Nincs bajom ezzel az MM-mel vagy ki a jó fenével, egyszerűen csak az a furcsa, hogy az ilyenek mondhatják magukat ismert embereknek.

Hála az égnek, az ismert még nem egyenlő az elismert emberrel...

Bieber meg gázos szerintem. Az egész gyerek számomra furcsa. Lehet, hogy sokan szeretik, de szerintem többen vannak, akik nem. :D

Köszönöm a válaszod, hasznos volt :)

2011. márc. 24. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy MM Márton Máté egy aranyos, értelmes, tehetséges gyerek és nagy kár volt elrontani a hangját AutoTune-nal. Láttam/hallottam egy videót róla, amiben mindenféle szerekesztés (sokak szerint javítás, szerintem óriási rontás) nélkül, nagyon szép hangja van. A stylistok és a menagere rontják el a stílusát, az interjúkból látszik, hogy tele van a hócipője azzal, hogy Justin Bieberhöz hasonlítgatják és minden egyes alkalommal elmondja, hogy elismeri JB tehetségén, de Ő szeretne egy saját stílust, mert Ő Márton Máté, nem pedig Justin Bieber. Én személy szerint szívesen megvenném a lemezét, ha olyan dalok lennének rajta, amik mennek a hangjához és nincsenek agyonautotune-ozva. Köszönöm, ennyit szerettem volna leírni. :)
2011. ápr. 4. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
.. az utolsó válaszolóval teljesen egy véleményen vagyok!! a szerintem sem kéne eröltetni nála az autotune-ozást, mert azzal ronják el, az alapból jó hangját!
2011. ápr. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!