Most komolyan ez a kis nyivákoló herezacsi Magyarország új tinisztárja?
http://www.youtube.com/watch?v=M1ENI6Qtc8o&feature=related
Olyan, mint Justin Bieber, komolyan.
Pffffff ISTENEEEEM!
Hát még hasonlítani is akarnak arra a kis szutyokra?:D
Pfff xDD
Ez az utánozós téma amúgy is gáz. Semmi önálló stílusa nincs...
Kicsit utánanéztem - 14 éves. Ilyen fiatalon tönkrebasszák csóri gyerek életét.
.... ő és Justin Bieber... ?? ugyanmár...
MM-mel nincs bajom, helyesnek mondható, 14 éves fiú... a hangját még igazán nem tudjok hogy milyen, elég gépszerű. a dal dallamos, a TV nyomja, több hallgatás után megszerethető, belédrögződik. a műsorok alapján szimpatikus. jófejnek, kedvesnek, értelmesnek mondható.
de különösebben nem vált nagy kedvencemmé.
szerintem el kell fogadni, hogy van aki szereti, nem fikázni kell... ha nem tetszik akkor ne is foglalkozz vele, neki csak jó ha foglalkoznak vele...
(Justin Bieber az, aki élőben is tud énekelni, több millió lány imádja, (fiúk is szeretik a zenéjét, bár neki az mindegy, amíg van közönége) mindene megvan még csak 17 éves.. ja és Usherrel, Chris Brownnal, dolgozik eggyütt... fellépett már Will.I.Am-mel is... Justin Timberlake versenyzett érte... nekem még az sem biztos, hogy láthatom őket valaha, egy nyanvadt koncerten a 120. sorból...) vélemény...
Nincs bajom ezzel az MM-mel vagy ki a jó fenével, egyszerűen csak az a furcsa, hogy az ilyenek mondhatják magukat ismert embereknek.
Hála az égnek, az ismert még nem egyenlő az elismert emberrel...
Bieber meg gázos szerintem. Az egész gyerek számomra furcsa. Lehet, hogy sokan szeretik, de szerintem többen vannak, akik nem. :D
Köszönöm a válaszod, hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!