1/13 anonim válasza:
Szerintem egy fekete lyuk van a feje tetején :O
3/13 kokakólalájt válasza:
Szerintem valami seb lehet rajta.
4/13 anonim válasza:
Olyan kopasz, hogyha levenné a sapkát a napfény meg tudna csillanni a fején és 50 km-es körzetben minden ember megvakulna!
5/13 anonim válasza:
szerintem nagyon hülyén néz ki sapka nélkül, pont mint Takács Nikolas, nevetséges lehet a fejformájuk sapka nélkül, biztos azért hordják :DDDDD
6/13 anonim válasza:
Semmi extra szereti a sapkát ugyanúgy mint én. A múltkor a sport1 tévé Heti Helyzetében levette. A haja volt alatta mint mindenkinek. Ennyi.
8/13 anonim válasza:
RTL Tetoválás, jogdíjak vannak rajta, tilos levennie
9/13 anonim válasza:
A sapka szerintem úgy jött, hogy tök kopasz, és tévériporterként ez nem nyerő, mert a nap/reflektorfény visszaverődik, így tönkrevágja a képet.
Most már nem csupán erről van szó: ez egy népszerű riporter emblémája lett, úgy mint a Beatles-nek a gombafrizura.
(ha hasznosnak tartjátok a válaszom, zöld kezzet rá!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!